Siirry sisältöön

Elintarvikesertifioinnit

Harkinnassa FSSC 22000- tai BRCGS-sertifikaatti? Autamme elintarvikealan toimijoita sertifikaatin ylläpidossa, vaatimusten ylittämisessä, standardien soveltamisessa käytäntöön ja päivityskoulutuksissa

Palvelumme elintarvikesertifiointeihin liittyen

Valmistautuminen sertifiointiin
Autamme yritystänne valmistautumaan sertifiointiin kattavasti, olipa kyse toimintajärjestelmän rakentamisesta, auditointiprosessin kehittämisestä, gap-analyysistä tai dokumentaation varmistamisesta standardin vaatimusten mukaiseksi.

Standardien sisältökoulutus
Tarjoamme asiantuntevaa ja käytännönläheistä koulutusta, jonka voimme räätälöidä niin uusille työntekijöille kuin kokeneemmillekin standardin osaajille. Seuraamme standardien kehittymistä ja järjestämme myös päivityskoulutuksia esimerkiksi BRC-standardin uusiutuneesta sisällöstä ja FSSC 22000 version 6 uusista vaatimuksista.

Jatkokehittäminen ja osaamisen vahvistaminen
Yhdessä voimme kehittää käytäntöjänne, luoda kestäviä prosesseja ja hallita riskejä vielä paremmin kuin standardit edellyttävät.

Sertifikaatin ylläpito
Asiantuntijamme auditoijastatus takaa, että järjestelmänne on valmis sertifikaatin uusimiseen. Tuki sisältää koulutusta, konsultointia ja sisäisen auditoinnin kehittämistä.

Osaavat asiantuntijamme käytössänne

Sertifikaatti on hyvä perusta toiminnalle. Se tukee toiminnan jatkokehittämistä ja osoittaa sitoutumisen korkeaan laatuun.  Kumppaneinamme on useita elintarvikealan ammattilaisia ja auditoijastatuksen omaavia asiantuntijoita, jotka toimivat auditoijina ja kouluttajia sekä BRCGS- että FSSC 22000 -standardeissa. Etsitään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.


Varaa tapaaminen ja jutellaan lisää

Elise Kuorikoski

myyntipäällikkö | Sales Manager

+358 44 493 6450

Varaa tapaaminen