Siirry sisältöön

Yrityskulttuurin johtaminen

Työskentelykulttuuri koetuksella? Me autamme sinua toimivan yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen rakentamisessa.

Hyvä työkulttuuri ja työntekijäkokemus elävät ajassa. Työelämän ja toimintaympäristön nopeat muutokset haastavat nyt työyhteisöjä laajasti. Työelämän murros, itseohjautuvuuden ja hybridityön kasvu, lisääntyneet tuottavuusvaatimukset ja uusien sukupolvien muuttuvat odotukset pakottavat uudistamaan kulttuuria.

Jotta uudistamista voidaan tehdä kestävällä tavalla ja ihmislähtöisesti, muutoksessa on tärkeää tunnistaa vahvuudet ja puutteet suhteessa haluttuun tulevaisuuteen sekä varmistaa, että strategia on linjassa arvojen ja toimintatapojen kanssa. Henkilöstön tuottavuuden lisäksi voimme oikeilla toimilla lisätä myös tyytyväisyyttä ja vahvistaa työnantajakuvaa sekä työyhteisön vetovoima- ja pitotekijöitä. Emme väitä, että se olisi helppoa. Toisaalta, ei oikeasti merkityksellisten asioiden helppoja tarvitse ollakaan. Ja onneksi apua on saatavilla!

Kaipaatko tukea

  • kulttuurin ja työntekijäkokemuksen analyysiin, kehityskohteiden tunnistamiseen ja toimenpiteiden täsmentämiseen nopeasti ja kustannustehokkaasti?
  • kulttuurin johtamiseen haluttuun suuntaan konkreettisin mitattavin askelin henkilöstöä kuunnellen?
  • uudenlaisten toimintatapojen ja taitojen kehittämiseen käytännönläheisten esihenkilö- ja työyhteisövalmennusten avulla?

Me autamme mielellämme teidät alkuun. Räätälöimme juuri teidän organisaatiollenne sopivan kokonaisuuden.

Palvelumme

  • Kustannustehokas kulttuurin, arvojen ja työntekijäkokemuksen analyysi visualisoi tunnistetut arvot ja kulttuurin, kuvaa vahvuudet ja puutteet sekä määrittää tarvittavat toimenpiteet. Tekoälyä hyödyntävä analyysi nopeuttaa prosessia ja antaa kaikille mahdollisuuden tulla kuulluiksi. Lue lisää.
  • Käytännönläheiset johtamisen, esihenkilötyön ja työyhteisötaitojen valmennukset tukevat haluttua kulttuuria. Lue lisää.

 

Sovi tapaaminen ja jutellaan lisää tarpeistanne!

Olli Bergman

myyntipäällikkö | Sales Manager

+358 40 705 3490

Varaa tapaaminen

Artikkelit aiheesta

Katso kaikki artikkelit »