Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

Standardit laatujärjestelmän kehittämisessä

Standardit laatujärjestelmän kehittämisessä

Partner badge

Standardikoulutuksia verkossa (ISO ja IATF) ja dokumentaatiot laatujärjestelmän kehittämisen tueksi

Tutustu ja ilmoittaudu yhteistyökumppanimme Adviseran järjestämiin verkkokoulutuksiin standardeista tai tilaa dokumenttipohjat laatujärjestelmän kehittämisen tueksi. Koulutukset ja dokumentaatiot ovat englanniksi.


Learn how to implement the ISO 9001 standard with best-in-class compliance resources and expert support Learn how to implement the ISO 13485 standard with best-in-class compliance resources and expert support Learn how to implement the ISO 45001 standard with best-in-class compliance resources and expert support

Learn how to implement the IATF 16949 standard with best-in-class compliance resources and expert support Learn how to implement the ISO 22301 standard with best-in-class compliance resources and expert support Learn how to implement the ISO 13485 standard with best-in-class compliance resources and expert support

 

Kaikki verkkokoulutukset standardeista

Expand your knowledge and become a compliance expert with online training

 

Standardikohtaiset (ISO, IATF) dokumentit laatujärjestelmän kehittämisen tueksi

Minimize time and cost of compliance implementation

 

Kiinnostavatko verkkokoulutukset standardeista tai haluaisitko tukea laatujärjestelmän rakentamiseen?

Olemme aloittaneet yhteistyön 12 eri standardin käyttöön erikoistuneen palvelujen tarjoajan Adviseran kanssa. Advisera on perustettu vuonna 2009 ja tähän päivään mennessä yrityksellä on asiakkaita yli 100 maassa ja se tarjoaa palveluita 12 eri kielellä.

Adviseran palvelut tukevat toimintaamme ja tuovat tarjontaan laajan valikoiman standardeihin liittyviä verkkokoulutuksia. Verkkokoulutuksien kysyntä kasvaa koko ajan ja olemme iloisia alkaneesta yhteistyöstä, jossa pääsemme tuomaan ajasta ja paikasta riippumattomat koulutukset aivan käden ulottuville. Verkkokoulutuksia standardeista on niin aloittelijoille, kuten myös kokeneemmille henkilöille. Verkkokoulutukset tarjoavat joustavuutta oman ammattitaidon kehittämiseen. Tutustu Adviseran tarjontaan, opiskele ja kehitä osaamistasi juuri sinulle sopivaan aikaan. 

Adviseran valmiit dokumenttipohjat vuorostaan tukevat sinua ja organisaatiotasi, mikäli laatujärjestelmän rakentaminen ja esimerkiksi ISO 9001 -sertifikaatti on tavoitteenanne. Dokumenttipohjat soveltuvat hyvin pieniin ja keskisuuriin organisaatioihin.

Ota yhteyttä!

Timo Kuntsi

liiketoimintapäällikkö, arviointipalvelut ja kurssiliiketoiminta
044 977 8385
timo.kuntsi@excellencefinland.fi