Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

Kokemuksia Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksesta

Kokemuksia Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksesta

Asiakaskokemuksia Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksesta

Katso video laatukoordinaattori Jasmin Lukkalan, Pikkujätti, kokemuksesta. (YouTube-videon katsoaksesi sinun tulee hyväksyä evästeet.)

 

"Monipuolista näkökulmaa laatuun työn tueksi."

Osallistuin tuoreena laatupäällikkönä Laatu- ja kehityspäällikkökoulutukseen. Perehdyimme laadun sateenvarjon alla lukuisiin teemoihin eri menetelmiä hyödyntäen. Olimme asiantuntijoiden ohjauksessa, opimme ja jaoimme osaamistamme. Saimme materiaalit ja kirjallisuusvinkkejä, joihin palata. Koulutus oli innostava, sain ideoita työni tueksi ja tutustuin moneen hyvään tyyppiin.  Suosittelen valmennusta niille, jotka kaipaavat monipuolista näkökulmaa laatuun työnsä tueksi.

Päivi Koponen, laatupäällikkö, Careeria


"Vaihtelun matemaattinen analysointi ja vaihtelun merkityksen ymmärtäminen tuotantoketjussa ovat auttaneet minua työssäni."

Osallistuin laatu- ja kehityspäällikkökoulutukseen mielenkiintoisen ja monipuolisen sisältökokonaisuuden vuoksi syksyllä 2019. Kouluttajat olivat hyviä ja ammattitaitoisia, ja koulutussisältö oli jaettu järkeviin, 2-3 päivän lähiopetussessioihin. Lähiopetusrytmi osoittautui toimivaksi (lähiopetuskerrat n. 1 kk välein), ja vaikka uusia asioita tuli paljon, niitä oli aikaa soveltaa käytäntöön lähiopetusjaksojen väleissä. Plussaa myös siitä, että materiaalit sai lähiopetusjakson jälkeen ladattua itselleen, joten niihin voi palata aina uudelleen.

Koulutuksesta saamani konkreettisin hyöty on tullut eri työkalujen kokeilemisella. Olen esim. alkanut käyttämään koulutuksessa käytettyjä project chartereita. Myös erilaiset analysointityökalut kuten esim. vaihtelun matemaattinen analysointi ja vaihtelun merkityksen ymmärtäminen tuotantoketjussa ovat auttaneet minua työssäni.

Sami Ahola, Delivery Team Manager, Halton Oy

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus Lue lisää

Ota yhteyttä / varaa tapaaminen!

Varaa tapaaminen helposti

Leena Huotarin kalenteri »

Leena Huotari

myyntipäällikkö
050 551 3663
leena.huotari@excellencefinland.fi

Niina Pippuri

tapahtuma- ja koulutuskoordinaattori
044 749 1158
niina.pippuri@excellencefinland.fi