Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

jäsenyys

jäsenyys

Lead Auditor -pääarvioijakoulutus

ti 27. marraskuuta 2018 14.12.31

Lead Auditor -koulutuksessa täydennät ja syvennät Tehokas ISO 9001 auditointi -koulutuksessa saamiasi tietoja. Lead Auditor -pääarvioijakoulutuksen viitestandardina käytetään lähinnä ISO 9001 -standardia. Erityisesti ISO 9001 -standardissa on ilmaistu vaatimus, että arviointia tekevien henkilöiden tulee olla valmennettuja ja päteviä. Tämä koulutuskokonaisuus vastaa näihin vaatimuksiin.

Lead Auditor -koulutuksen painopisteet

  • arviointikohteiden suunnittelussa
  • loppuraportin laadinnassa
  • loppukokouksen pitämisessä
  • haastattelutekniikan hiomisessa
  • aiheiden käsittelyssä esimerkkien ja harjoitusten avulla

"Lead auditor -koulutus oli varsin selkeä, ja teoria ja käytäntö vaihtelivat mukavalla rytmillä. Harjoitukset ryhmissä olivat lyhyitä ja ytimekkäitä - siitäkin tykkäsin."

Toisena päivänä suoritettava kirjallinen loppukoe kattaa Tehokas ISO 9001 auditointi ja Lead Auditor -kursseilla käsitellyt asiat. Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää molempien kurssien käymistä ja kokeen läpäisemistä.

Lead Auditor -koulutuksesta pätevyys pääarvioijana toimimiseen

Lead Auditor -koulutuksen hyväksytty suorittaminen antaa valmiudet toimia pääarvioijana sekä sisäisissä että ulkoisissa auditoinneissa.

Tehokas ISO 9001 auditointi ja Lead Auditor -koulutuksien yhteissisältö vastaa kansainvälisiä auditointikoulutuksiin kohdistuvia vaatimuksia.

Hanki nyt pääarvioijan pätevyys sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin ilmoittautumalla mukaan käytännönläheiseen Lead Auditor -pääarvioijakoulutukseemme!

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 100 euron edun Lead Auditor -koulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 2 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Ota yhteyttä!

Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja
040 752 3312
juha.yla-autio@excellencefinland.fi