Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

jäsenyys

jäsenyys

Tehokas ISO 9001 auditointi

ti 27. marraskuuta 2018 14.12.30

Koulutuksessa opit perustiedot laatujärjestelmän ja laadunhallintamenettelyjen arvioinnista ISO 9001:2015-standardin pohjalta.

ISO 9001-standardi tuo kansainvälisesti käytetyn perustan laadunhallintajärjestelmälle ja riskienhallinnalle. Kun organisaatio haluaa menestyä kiristyvässä kilpailussa, laatu ja sen systemaattinen johtaminen ovat avainasioita. Auditointi on keino selvittää laadunhallintamenettelyjen tila, niiden vahvuudet, riskit ja kehityskohdat.

Tehokas ISO 9001 auditointi -koulutus on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat auditointiosaamista ulkoisiin ja sisäisiin auditointeihin. Se auttaa myös ymmärtämään ulkoisten auditointien tavoitteita ja auditoijien toimintaa, jotta kolmannen osapuolen tekemistä auditoinneista saadaan enemmän irti.

Koulutus on kolmepäiväinen ja koostuu luennoista, käytännönläheisistä keskusteluista ja harjoitustöistä, joilla syvennetään oppimista. Koulutuksen hintaan sisältyy ISO 9001:2015-standardi.

Tehokas ISO 9001 auditointi- ja Lead Auditor -koulutuksien rakenne ja yhteissisältö antavat teoreettisen pätevyyden pääarvioijan tehtävään. Yhteissisältö vastaa kansainvälisiä arviointikoulutuksiin kohdistuvia vaatimuksia. Suosittelemme ilmoittautumista samanaikaisesti seuraavaan Lead Auditor -koulutuksen toteutukseen.

Koulutuksen hintaan sisältyy ISO 9001:2015 -standardi.

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 100 euron edun Tehokas ISO 9001 auditointi -koulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 2 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Ota yhteyttä!

Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja
040 752 3312
juha.yla-autio@excellencefinland.fi