Siirry sisältöön

Johtamisen verkosto

Excellence Finlandin verkostot kokoavat yhteen monialaisia liiketoiminnan kehityksen ja johtamisen ammattilaisia, tarjoten erinomaisen foorumin osaamisen jakamiseen, verkostoitumisen vauhdittamiseen ja yhteistyön syventämiseen. Johtamisen verkostomme on räätälöity teille, jotka palatte halusta kehittää liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ja omistaudutte sen jatkuvalle parantamiselle.

Verkostomme yhdistää eri alojen toiminnan kehittämisen ammattilaisia, jotka pyrkivät edistämään organisaatioitaan tehokkaalla johtamisella ja kestävillä toimintatavoilla. EFQM-malli on keskeisessä roolissa verkostossamme, tarjoten vahvan pohjan, josta käsin tutkimme johtamisen aiheita monipuolisesti. Tule mukaan!

Me lujitamme yhteisömme tietämystä ja taitoja tarjoamalla vuoden aikana kaksi live-tapahtumaa sekä useita asiantuntijoiden vetämiä webinaareja, jotka käsittelevät ajankohtaisia aiheita ja tarjoavat uusia näkökulmia johtamisen haasteisiin sekä mahdollisuuksiin. Nämä tapahtumat ovat loistava tilaisuus oppia, verkostoitua ja jakaa ideoita muiden samanhenkisten ammattilaisten kanssa.

Vaikuta verkostossa aktiivisesti!

Lisäksi, haluamme kuulla sinusta. Jos sinulla on tuoreita ajatuksia, jotka voisivat hyödyttää yhteisöämme, kutsumme sinut jakamaan ne blogikirjoitusten muodossa. Kirjoittaminen on erinomainen tapa vaikuttaa ja jakaa tietoa, joka voi inspiroida ja motivoida muita jäseniämme. Jos olet haluat tuoda verkostoon oman panoksesi ja jakaa kokemuksiasi sekä näkemyksiäsi, ota yhteyttä yhteisömanageriimme.

Liity verkostoon

Ilmoittaudu mukaan

Verkostotapahtuma
Yksityinen: Latest developments & offerings at EFQM 17.4.2024

We warmly welcome you to the Excellence Finland webinar, where we will delve deeper into Latest Developments & Offerings @ EFQM under the guidance of Gianluca Mule & Samuli Pruikkonen. They both have 20 years experience and expertise working with various organizations across the world around individual and organizational capacity building.

Tutustu
Vain jäsenille
Yksityinen: Pääekonomistin katsaus 18.4.2024

Pasi Kuoppamäki Danske Bankilta kertoo Suomen talouden nykytilasta ja ulkomaankaupan suuntauksista. Tapaamme Teamsissa (online).

Tutustu
Verkostotapahtuma
Johtamisen verkosto: DNA:n laatupolku 24.5.2024

Viivi Viuha avaa kasvotusten, kuinka DNA on hyödyntänyt EFQM-mallia organisaation kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja jatkuvassa parantamisessa, kääntäen strategiat käytännön teoiksi ja saavuttaen mittavia tuloksia. Tervetuloa aamiaiselle!

Tutustu

Liity Suomen Laatuyhdistyksen jäseneksi

Suomen Laatuyhdistyksen jäsenenä osallistut maksutta verkostotoimintaan. Liity jäseneksi jo tänään!

Liity jäseneksi

Ota yhteyttä

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen