Siirry sisältöön

Tiedolla johtamisen verkosto

Excellence Finlandin verkostoissa tapaat muita samanhenkisiä johtajia ja asiantuntijoita. Tiedolla johtamisen verkostomme keskittyy parhaiden käytäntöjen jakamiseen datan hyödyntämisestä päätöksenteossa ja opastaa organisaatioita soveltamaan tietoa strategisesti. Liity joukkoomme edistämään tietopohjaista johtamista.

Keskustelut kattavat aiheita, kuten tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa, datan hallinnan parhaat käytännöt ja tiedon visualisoinnin vaikutus päätöksentekoon. Liity mukaan verkostoitumaan, oppimaan ja jakamaan tietoa, joka auttaa sinua ja organisaatiotasi kasvamaan ja menestymään muuttuvassa maailmassa.

Ilmoittaudu mukaan

Tiedolla johtamisen verkostomme tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oppimiseen ja vaikuttamiseen. Järjestämme vuoden aikana inspiroivia live-tapahtumia sekä ajankohtaisia webinaareja, jotka tarjoavat erinomaisen alustan keskusteluille ja uusille ideoille.

Kutsumme myös yhteisömme jäsenet jakamaan asiantuntemustaan ja kokemuksiaan kauttamme. Jos kirjoittaminen on intohimosi ja sinulla on ajatuksia, joita haluat jakaa, yhteisömme odottaa innolla kuulevansa sinusta. Kirjoittaminen blogissamme tarjoaa loistavan tilaisuuden vaikuttaa alamme kehitykseen ja tulevaisuuteen. Jos olet innokas kynäilijä tai haluat jakaa tietämystäsi verkostollemme, ota rohkeasti yhteyttä yhteisömanageriimme.

Tule verkostoihin!

 

Tulevat tapahtumat

Verkostotapahtuma
Menestyksekäs tiedolla johtaminen 10.9.2024
Tutustu
Vain jäsenille
Pääekonomistin katsaus: Suomen talouden nykytila ja tulevaisuus 29.10.2024
Tutustu
Verkostotapahtuma
Tiedolla johtaminen osana muutosjohtamista 19.11.2024
Tutustu

Liity Suomen Laatuyhdistyksen jäseneksi

Suomen Laatuyhdistyksen jäsenenä osallistut maksutta verkostotoimintaan. Liity jäseneksi jo tänään!

Liity jäseneksi

Ota yhteyttä

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Artikkelit aiheesta

Katso kaikki artikkelit »