Siirry sisältöön

Turvallisuusverkosto

Excellence Finlandin verkostot yhdistävät alansa huippuasiantuntijat, luoden ainutlaatuisen foorumin tiedon jakamiselle, verkostoitumiselle ja yhteistyölle. Turvallisuusverkostomme käsittelee ajankohtaisia aiheita kuten kriisinkestävyyttä, yritysten kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin ja kyberturvallisuutta, tuoden samalla yhteen turvallisuusalan uudistajat eri toimialoilta. Liity joukkoomme ja ole osa vakaan tulevaisuuden muovaamista!

Verkostomme on monialainen yhteisö, jossa kokeneet laadun ja toiminnan kehittämisen ammattilaiset kohtaavat. He jakavat tietojaan, kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjään, tukien toistensa ammatillista kehitystä ja edistäen turvallisuuskulttuuria aloillaan.

Ilmoittaudu mukaan

Tule vaikuttamaan!

Verkosto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oppimiseen, verkostoitumiseen ja vaikuttamiseen. Järjestämme vuoden aikana kaksi inspiroivaa live-tapahtumaa sekä useita ajankohtaisia webinaareja, jotka kattavat turvallisuusalan kuumimmat aiheet ja uusimmat trendit. Nämä tapahtumat tarjoavat erinomaisen alustan keskusteluille, uusille ideoille ja pitkäaikaisten suhteiden rakentamiselle turvallisuusalan johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Lisäksi kutsumme yhteisömme jäsenet jakamaan asiantuntemustaan ja kokemuksiaan kauttamme. Jos kirjoittaminen on intohimosi ja sinulla on ajatuksia, joita haluat jakaa turvallisuusalan kehittämiseksi, yhteisömme odottaa innolla kuulevansa sinusta. Kirjoittaminen blogissamme tarjoaa loistavan tilaisuuden vaikuttaa alamme kehitykseen ja tulevaisuuteen. Jos olet valmis jakamaan tietosi ja kokemuksesi, ota rohkeasti yhteyttä yhteisömanageriimme.

Yhdessä kohti turvallisempaa huomista.

Liity verkostoon

Tulevat tapahtumat

Verkostotapahtuma
Yksityinen: Turvallisuusverkosto: Suomalaisen yhteiskunnan kriisinsietokyky kokonaisturvallisuuden näkökulmasta 16.4.2024

Turvallisuus verkosto starttaa keskustelulla Suomen yhteiskunnan kriisinsietokyvystä kokonaisturvallisuuden näkökulmasta. Tule livetapahtumaan!

Tutustu
Vain jäsenille
Yksityinen: Pääekonomistin katsaus 18.4.2024

Pasi Kuoppamäki Danske Bankilta kertoo Suomen talouden nykytilasta ja ulkomaankaupan suuntauksista. Tapaamme Teamsissa (online).

Tutustu

Liity Suomen Laatuyhdistyksen jäseneksi

Suomen Laatuyhdistyksen jäsenenä osallistut maksutta verkostotoimintaan. Liity jäseneksi jo tänään!

Liity jäseneksi

Ota yhteyttä

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen