Siirry sisältöön

Vastuullisuusverkosto

Liity Vastuullisuuden verkostoon – yhteisöön, joka keskittyy vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen ja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.

Verkostossamme perehdymme kestävän kehityksen johtamiseen, ajankohtaiseen lainsäädäntöön ja vastuullisuusraportointiin, tunnustaen, että vastuullisuus on kestävän liiketoiminnan elinehto. Uskomme, että vastuullisuuden huomioiminen avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia, vähentää riskejä, lisää työntekijöiden sitoutumista ja parantaa yrityksen mainetta. Täällä voit jakaa omat kokemuksesi, oppia uutta ja kenties löytää yhteistyökumppaneita vastuullisuusmatkallasi.

Ilmoittaudu mukaan

Kutsumme myös yhteisömme jäsenet jakamaan asiantuntemustaan ja kokemuksiaan kauttamme. Jos kirjoittaminen on intohimosi ja sinulla on ajatuksia, joita haluat jakaa, yhteisömme odottaa innolla kuulevansa sinusta. Kirjoittaminen blogissamme tarjoaa loistavan tilaisuuden vaikuttaa alamme kehitykseen ja tulevaisuuteen. Jos olet innokas kynäilijä tai haluat jakaa tietämystäsi verkostollemme, ota rohkeasti yhteyttä yhteisömanageriimme.

Yhdessä voimme vaikuttaa – tule mukaan luomaan kestävämpää huomista!

Tule verkostoihin!

Vain jäsenille
Pääekonomistin katsaus: Suomen talouden nykytila ja tulevaisuus 29.10.2024
Tutustu
Verkostotapahtuma
Kestävän toimitusketjun rakentaminen 3.12.2024
Tutustu

Liity Excellence Finlandin jäseneksi

Suomen Laatuyhdistyksen jäsenenä osallistut maksutta verkostotoimintaan. Liity jäseneksi jo tänään!

Liity jäseneksi

Ota yhteyttä

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Artikkelit aiheesta

Katso kaikki artikkelit »