Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Laatupäivä - läsnätilaisuus

Laatupäivä - läsnätilaisuus

 

Laatupäivä 2023: Laatu syntyy yhdessä


Tervetuloa verkostoitumaan ja juhlimaan kanssamme vuoden parhaimpia organisaatioita! Laatupäivässä voit oppia uutta ja jakaa omaa osaamistasi muiden kanssa.

 

Verkostoidumme iltapäivällä laadun ja kehittämisen merkeissä. Parhaimmat organisaatiot palkitaan Quality Innovation Award -tunnustuksilla, Suomen Laatupalkinnolla ja Suomen Kiertotalouspalkinnolla. Lisäksi ohjelmassa on inspiroivia puheenvuoroja. Tule mukaan!

Liveosallistuminen on päättäville jäsenille maksutonta. Ilmoittaudu pian – livepaikkoja on tarjolla rajattu määrä! Iltapäivätilaisuuteen, illan tunnustustenjakoon ja streamiin ilmoittaudutaan jokaiseen erikseen.

 

Paikka: Valkoinen Sali, Aleksanterinkatu 16-18

 

Aika: 15.11.2023 klo 15.00 - 17.00

 

Alustava ohjelma

Laatu kuuluu kaikille – miten koko henkilöstö saadaan mukaan laatutyöhön? Laatupäivän iltapäivätilaisuudessa jaetaan kokemuksia laatuajattelun levittämisestä ja siitä, miten koko organisaatio johtoa myöten saadaan mukaan laatutyöhön. Pureudutaan yhdessä haasteisiin, mutta etsitään ennen kaikkea onnistumisia – ja jaetaan parhaat käytännöt kollegojen kesken.

 

Ohjelma ja aikataulut ovat alustavia ja päivittyvät vielä.


Ilmoittaudu sen mukaan, osallistutko iltapäiväosuuteen, iltaan vai molempiin. Tämä on ilmoittautuminen iltapäivän verkostoitumistilaisuuteen, joka on maksuton päättäville jäsenille.

 

Huomioithan kuitenkin, että mikäli et pääse osallistumaan, pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 300 euron kulumaksun.

Hinta (+ALV 24%)

372,00 300,00