Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt

Koulutuksen keskiössä on liiketoimintalähtöinen kehittäminen. Lean Six Sigma Green Belt tekee laadun ja toiminnan parantamisen projekteja sekä analysoi ja ratkaisee laatuun liittyviä ongelmia. Suuremmissa organisaatioissa nämä liittyvät tyypillisesti hänen työhönsä tai toimialaansa.

Lean Six Sigma -koulutukset toteutetaan kansainvälisellä DMAIC-ongelmanratkaisumenetelmällä (Define-Measure-Analyze-Improve-Control). Koulutuksessa yhdistyvät tilastolliset menetelmät ja käytännön ongelmanratkaisu. Koulutus alkaa Lean Six Sigma –menetelmien ja filosofian juurista ja syvenee mittaustekniikan valintaa, käyttöä ja kuvaamista liittyviin menetelmiin. Keskeistä on datan analysointi ja johtopäätösten vetäminen. Koulutuksen oppeja voidaan hyödyntää kaikissa organisaatioissa toimialasta riippumatta.

Hyväksytty projekti on edellytys Green Belt -koulutuksen läpäisemiseen ja todistuksen saamiseen.

Koulutuksen aikana tulet tekemään projektityön, jonka avulla opit soveltamaan oppeja käytäntöön. Projektityösi tuloksena sinulla on mahdollista saada merkittäviä parannuksia organisaation avainmittareihin. Projektitöillä on muun muassa nopeutettu läpimenoaikoja, parannettu asiakastyytyväisyyttä, kasvatettu aikaa hoitotyössä ja alennettu kustannuksia. Tämän ansiosta projektitöistä on saatu huomattavia taloudellisia hyötyjä.

Lean Six Sigma Green Belt opit käyttöön asiakastyöhön – hyödyt jo viisinumeroisia summia, kertoo Pasi Harvima, Account Manager, Sandvik Coromant Finland Oy:stä.

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus on 9-päiväinen ja koostuu luennoista, keskusteluista ja harjoitustöistä. Koulutuksen sisältö vastaa Amerikan laatuyhdistyksen (ASQ) Six Sigma Body of Knowledge -tietosisällön vaatimuksia (GB level).

Koulutuksessa paneudutaan ja käydään läpi esimerkiksi

  • arvovirtakuvausta (VSM)
  • tilastollisen ajattelun perusteita
  • mittausjärjestelmän analysointia (MSA)
  • prosessin kyvykkyyttä
  • juurisyiden tunnistamista
  • tilastollisia analyysityökaluja
  • prosessien tilastollista ohjausta
  • standardointia
  • 5S:ää

Excellence Finlandilla on lähes 20 vuoden kokemus Lean Six Sigma -menetelmien valmentamisesta ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta suomalaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa. Tänä aikana olemme valmentaneet noin 500 Green Belt -ammattilaista avoimissa ja organisaatiokohtaisissa koulutuksissa.

Koulutuksessa tarvittavat työkalut:

Kannettava tietokone, Minitab -ohjelmisto ja Office-työkalut

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 300 euron edun Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 2 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Hinta (+ALV 24%)

4836,00 3900,00

(Jäsenhinta päättäville jäsenille 2925,00 2925,00 )