Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt tekee laadun ja toiminnan parantamisen projekteja sekä analysoi ja ratkaisee laatuun liittyviä ongelmia. Suuremmissa organisaatioissa nämä liittyvät tyypillisesti hänen työhönsä tai toimialaansa ja hänen työtään tukee ja ohjaa Lean Six Sigma Black Belt.

Lean Six Sigma -valmennukset toteutetaan kansainvälisellä DMAIC-ongelmanratkaisumenetelmällä (Define-Measure-Analyze-Improve-Control). Valmennuksiin liittyy projektityö, jonka avulla oppeja sovelletaan käytäntöön. Projektitöiden avulla on saatu merkittäviä parannuksia organisaatioiden avainmittareihin kuten nopeutettu läpimenoaikoja, parannettu asiakastyytyväisyyttä, kasvatettu aikaa hoitotyössä tai alennettu kustannuksia. Projektitöiden ansiosta on saatu lisäksi huomattavia taloudellisia hyötyjä. Oppeja voidaan hyödyntää kaikissa organisaatioissa toimialasta riippumatta.

Lean Six Sigma Green Belt opit käyttöön asiakastyöhön – hyödyt jo viisinumeroisia summia, kertoo Pasi Harvima, Account Manager, Sandvik Coromant Finland Oy:stä.

Lean Six Sigma Green Belt -valmennuksessa yhdistyvät tilastolliset menetelmät ja käytännön ongelmanratkaisu. Valmennus alkaa Lean Six Sigma –menetelmien ja filosofian juurista ja syvenee mittaustekniikan valintaa, käyttöä ja kuvaamista liittyviin menetelmiin. Keskeistä on datan analysointi ja johtopäätösten vetäminen.

Valmennuksen keskiössä on liiketoimintalähtöinen kehittäminen

Valmennus on 9-päiväinen ja koostuu luennoista, keskusteluista ja harjoitustöistä. Lean Six Sima Green Belt -valmennuksen sisältö vastaa Amerikan laatuyhdistyksen (ASQ) Six Sigma Body of Knowledge -tietosisällön vaatimuksia (GB level).

Valmennuksessa paneudutaan ja käydään läpi esimerkiksi

  • arvovirtakuvausta (VSM)
  • tilastollisen ajattelun perusteita
  • mittausjärjestelmän analysointia (MSA)
  • prosessin kyvykkyyttä
  • juurisyiden tunnistamista
  • tilastollisia analyysityökaluja
  • prosessien tilastollista ohjausta
  • standardointia
  • 5S:ää

Valmennuksen aikana osallistuja tekee myös työhönsä liittyvän Green Belt -projektin. Hyväksytty projekti on edellytys Green Belt -valmennuksen läpäisemiseen ja todistukseen.

Excellence Finlandilla on lähes 20 vuoden kokemus Lean Six Sigma -menetelmien valmentamisesta ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta suomalaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa. Tänä aikana olemme valmentaneet noin 500 Green Belt -ammattilaista avoimissa ja organisaatiokohtaisissa toteutuksissa.

Valmennuksella tarvittavat työkalut:

Kannettava tietokone, Minitab -ohjelmisto ja Office-työkalut

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 300 euron edun Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 3 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Hinta (+ALV 24%)

4402,00 3550,00

(Jäsenhinta päättäville jäsenille 2662,50 2662,50 )