Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Osallistava riskienhallinta käytännössä – yrityksen riskienhallinta ISO 31000 prosessin mukaisena

Osallistava riskienhallinta käytännössä – yrityksen riskienhallinta ISO 31000 prosessin mukaisena

Kansainvälisesti suosittu ISO 31000 on kattava mutta suoraviivainen riskienhallintastandardi. ISO 31000 tarjoaa käytännölliset puitteet tehokkaan ja järjestelmällisen riskienhallinnan kehittämiseen ja käyttöönottoon. Riskienhallintastandardi ISO 31000 on ja muokattavissa monipuolisesti eri organisaatioiden riskienhallintatarpeisiin. Sitä voidaan soveltaa niin kokonaisvaltaiseen yritysriskienhallintaan kuin projektiriskienhallintaan tai tarkempiin käyttötarkoituksiin.

  • ISO 31000:2018 on kehitetty ja julkaistu The International Organization for Standardization, ISO:n, toimesta
  • Kehitetty riskienhallinnan ammattilaisia varten ja soveltuu erilaisten riskien hallintaan
  • Tarjoaa puitteet tehokkaiden riskienhallintakäytäntöjen ja -prosessien käyttöönottoon organisaatioissa osallistaen henkilöstöä ja sidosryhmiä

Yrityskohtaisessa verkkokoulutuksessa suunnitellaan ja toteutetaan ketterästi ISO 31000 standardin mukainen riskienhallinnan prosessi osallistaen yrityksen sidosryhmiä. Koulutus toteutetaan moduuleissa, joita voidaan soveltaa yrityksen tarpeiden mukaisesti sekä hyödyntäen yrityksen omaa riskilistaa. Koulutus toteutetaan Inclusin ohjelmistoympäristössä ja yrityksille tarjotaan mahdollisuus implementoida koulutuksessa toteutettu prosessi ja viitekehys jatkuvassa riskienhallinnassa Inclusilla alennettuun hintaan.

Tämä koulutus kuuluu yrityskohtaisesti järjestettäviin koulutuksiin. Mikäli olet kiinnostunut hyödyntämään kesäkampanjan edun, tutustu avoimen tarjonnan koulutuksiin ja valmennuksiin. Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja aloita keskustelut koulutuksen järjestämisestä teidän yrityksessä.

Kesäkampanjakoodit: 40% (päättävä jäsen) ja 30% (kaikki muut)