Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Laatu- ja kehityspäällikkökoulutus, EOQ

Laatu- ja kehityspäällikkökoulutus, EOQ

Hanki ammattitaitoa laatu- ja kehityspäällikön tehtävään! Laatu- ja kehitysammattilainen on ennen kaikkea liiketoiminnan kehittäjä, joka toimii laatujärjestelmän kautta koko organisaation hyväksi.

Laatu- ja kehityspäällikkökoulutus on laadun ja kehittämisen ammattilaisille suunniteltu käytännönläheinen ja kokonaisvaltainen koulutus.

Laatu- ja kehityspäällikkökoulutus, EOQ tarjoaa osallistujille erinomaisen kokonaiskuvan laadunhallinnasta erityyppisissä organisaatioissa. Se valmentaa osallistujia toimimaan organisaatioissaan laadun ja kehittämisen asiantuntijoina ja kouluttajina. Koulutuksen sisältö vastaa European Organisation for Quality (EOQ) vaatimuksia ja koulutuksen jälkeen tehtävän erillisen kokeen läpäisy oikeuttaa hakemaan EOQ:n Quality Manager -henkilösertifikaattia.

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennuksesta erinomaiset verkostot ja opit – kouluttaja kertoo vinkit valmennukseen, lue lisää!

"Osaamisen kehittämisen hyödyt jo viisinumeroisia summia." 🙌 Harvima Pasi aloitti Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksen maaliskuussa 2021 ja syyskuun puoleen väliin mennessä todistus oli jo kädessä. Lue Pasin kokemus kehittämismatkasta!

Ohjelma koostuu kuudesta lähi-/etäopetusjaksosta, ennakkotehtävästä sekä jaksojen välissä tehtävistä välitehtävistä. Koulutuksen EFQM -osuus vastaa EFQM-mallin perusteet -koulutusta, joten osallistuja saa koulutuksen päätteeksi kaksi todistusta (todistuksen Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksesta ja EFQM-mallin perusteet -koulutuksesta).

Koulutus antaa sinulle hyvän osaamisen siihen, miten organisaation tuotteiden ja palveluiden laatua sekä organisaation toimintatapoja voidaan kehittää, kun tavoitteena on aikaansaada parempi tulos.

Jaksojen teemat:

  1. jakso: Johda laadun tuottamista
  2. jakso: Kokonaisvaltainen organisaation arviointi ja asiakaslähtöiset prosessit
  3. jakso: Laadun toteuttamisen ja seurannan välineet
  4. jakso: Vaikuttava kehittämiskulttuuri
  5. jakso: Ihmiset jatkuvan parantamisen toteuttajina
  6. jakso: Tuloksellinen kehittäminen

Katso mitä aiemmin koulutukseen osallistuneet ovat kertoneet siitä, miksi osallistuivat ja mitä ovat saaneet koulutuksesta.

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 300 euron edun Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 2 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Hinta (+ALV 24%)

7291,20 5880,00

(Jäsenhinta päättäville jäsenille 4410,00 4410,00 )