Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, EOQ

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, EOQ

Hanki ammattitaitoa laatu- ja kehityspäällikön tehtävään! Laatu- ja kehitysammattilainen on ennen kaikkea liiketoiminnan kehittäjä, joka toimii laatujärjestelmän kautta koko organisaation hyväksi.

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus on laadun ja kehittämisen ammattilaisille suunniteltu käytännönläheinen ja kokonaisvaltainen koulutus.

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, EOQ tarjoaa osallistujille erinomaisen kokonaiskuvan laadunhallinnasta erityyppisissä organisaatioissa. Se valmentaa osallistujia toimimaan organisaatioissaan laadun ja kehittämisen asiantuntijoina ja kouluttajina. Valmennuksen sisältö vastaa European Organisation for Quality (EOQ) vaatimuksia ja valmennuksen jälkeen tehtävän erillisen kokeen läpäisy oikeuttaa hakemaan EOQ:n Quality Manager -henkilösertifikaattia.

Ohjelma koostuu kuudesta lähi-/etäopetusjaksosta, ennakkotehtävästä sekä jaksojen välissä tehtävistä välitehtävistä. Valmennuksen EFQM -osuus vastaa EFQM-mallin perusteet -koulutusta, joten osallistuja saa valmennuksen päätteeksi kaksi todistusta (todistuksen valmennuksesta ja EFQM-mallin perusteet -koulutuksesta).

Valmennus antaa sinulle hyvän osaamisen siihen, miten organisaation tuotteiden ja palveluiden laatua sekä organisaation toimintatapoja voidaan kehittää, kun tavoitteena on aikaansaada parempi tulos.

Jaksojen teemat:

  1. jakso: Johda laadun tuottamista
  2. jakso: Kokonaisvaltainen organisaation arviointi ja asiakaslähtöiset prosessit
  3. jakso: Laadun toteuttamisen ja seurannan välineet
  4. jakso: Vaikuttava kehittämiskulttuuri
  5. jakso: Ihmiset jatkuvan parantamisen toteuttajina
  6. jakso: Tuloksellinen kehittäminen

Katso mitä aiemmin valmennukseen osallistuneet ovat kertoneet siitä, miksi osallistuivat ja mitä ovat saaneet koulutuksesta.

Hinta (+ALV 24%)

5880,00 5880,00

(Jäsenhinta päättäville jäsenille 4410,00 Jäsenhinta päättäville jäsenille 4410,00 )