Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Lead Auditor -pääarvioijakoulutus

Lead Auditor -pääarvioijakoulutus

Lead Auditor -koulutuksessa täydennät ja syvennät Tehokas ISO 9001 auditointi -koulutuksessa saamiasi tietoja. Lead Auditor -pääarvioijakoulutuksen viitestandardina käytetään lähinnä ISO 9001 -standardia. Erityisesti ISO 9001 -standardissa on ilmaistu vaatimus, että arviointia tekevien henkilöiden tulee olla valmennettuja ja päteviä. Tämä koulutuskokonaisuus vastaa näihin vaatimuksiin.

Lead Auditor -koulutuksen painopisteet

  • arviointikohteiden suunnittelussa
  • loppuraportin laadinnassa
  • loppukokouksen pitämisessä
  • haastattelutekniikan hiomisessa
  • aiheiden käsittelyssä esimerkkien ja harjoitusten avulla

"Lead auditor -koulutus oli varsin selkeä, ja teoria ja käytäntö vaihtelivat mukavalla rytmillä. Harjoitukset ryhmissä olivat lyhyitä ja ytimekkäitä - siitäkin tykkäsin."

Toisena päivänä suoritettava kirjallinen loppukoe kattaa Tehokas ISO 9001 auditointi ja Lead Auditor -kursseilla käsitellyt asiat. Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää molempien kurssien käymistä ja kokeen läpäisemistä.

Lead Auditor -koulutuksesta pätevyys pääarvioijana toimimiseen

Lead Auditor -koulutuksen hyväksytty suorittaminen antaa valmiudet toimia pääarvioijana sekä sisäisissä että ulkoisissa auditoinneissa.

Tehokas ISO 9001 auditointi ja Lead Auditor -koulutuksien yhteissisältö vastaa kansainvälisiä auditointikoulutuksiin kohdistuvia vaatimuksia.

Hanki nyt pääarvioijan pätevyys sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin ilmoittautumalla mukaan käytännönläheiseen Lead Auditor -pääarvioijakoulutukseemme!

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 100 euron edun Lead Auditor -koulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 2 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Hinta (+ALV 24%)

1860,00 1500,00

(Jäsenhinta päättäville jäsenille 1125,00 1125,00 )