Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Lean Six Sigma Black Belt (GB2BB)

Lean Six Sigma Black Belt (GB2BB)

Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksessa viet Green Belt osaamisesi seuraavalle tasolle ja pääset johtamaan projekteja, jotka pureutuvat syvemmälle organisaation toimintaan!

Lean Six Sigma Black Belt on organisaation kokonaisvaltaisen kehittämisen ammattilainen. Siinä missä Green Belt -osaajan vetämät parannusprojektit liittyvät vahvasti häneen omaan työkenttäänsä, pureutuu Black Belt -ammattilainen syvemmälle koko organisaation toimintaan. Tyypillisesti Black Belt -osaaja tiimeineen johtaa ja toteuttaa projekteja, jotka tähtäävät toimintatapojen tehostamiseen, prosessien tuottaman hukan ja hävikin poistamiseen sekä siiloutuneen osaamisen yhdistämiseen.

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus johdattaa sinut syvemmälle tilastollisiin menetelmiin ja prosessien kehittämiseen. Koulutus toteutetaan kansainvälisellä DMAIC-ongelmanratkaisumenetelmällä (Define-Measure-Analyze-Improve-Control). Koulutuksen tähtäimessä on asioiden kokonaisvaltainen parantaminen projekti kerrallaan.

Koulutuksen aikana tulet myös itse tekemään projektityön, jonka avulla sovellat oppeja käytäntöön. Projektityösi tuloksena sinulla on mahdollista saada merkittäviä parannuksia organisaation avainmittareihin. Projektitöillä on nopeutettu läpimenoaikoja, parannettu asiakastyytyväisyyttä, kasvatettu aikaa hoitotyössä ja alennettu kustannuksia. Tämän ansiosta projektitöistä on saatu huomattavia taloudellisia hyötyjä.

Koulutuksen jälkeen hallitset tilastolliset ja analyyttiset menetelmät sekä Lean Six Sigman työkalut, joiden avulla pystytään toteuttamaan pysyviä parannuksia henkilöstöhallinnosta tuotantoon. Analyyttisen lähestymistavan ansiosta kehitystyö tapahtuu faktojen, ei organisaatiossa vallalla olevien uskomusten pohjalta. Toimialarajoja ei ole, vaan Black Beltin osaamiselle on tarvetta niin terveydenhuollossa kuin valmistavassa teollisuudessa. Black Belt on johdon silmissä korvaamaton ammattilainen, joka tuottaa parempaa tietoa päätöksenteon tueksi ja avaa uusia väyliä menestyksen rakentamiseen.

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus vastaa American Society for Quality (ASQ) Body of Knowledge vaatimustasoa. Koulutuspäivien, tentin ja hyväksytysti suoritetun projektin jälkeen sinulle myönnetään arvostettu Black Belt -todistus.

Koulutus on tarkoitettu Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksen käynneille ja se edellytyksenä koulutukseen osallistumiselle.

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 300 euron edun Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 2 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Hinta (+ALV 24%)

9424,00 7600,00

(Jäsenhinta päättäville jäsenille 5700,00 5700,00 )