Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

laatumedia

laatumedia

| 30.3.2023

EFQM-jaoksen ensimmäinen kokoontuminen keräsi eri alojen laatuammattilaiset yhteen

Laatuyhdistyksen EFQM-jaos kokoontui Espoossa maaliskuun lopulla ensimmäistä kertaa. Kokoontumisen aiheena oli EFQM kehittämisen työvälineenä, ja aiheesta kuultiin puheenvuoroja eri alojen laatuammattilaisilta. Tilaisuudessa oli edustettuna monipuolisesti eri aloja sosiaali- ja terveydenhuollosta teollisuuteen, eli kattauksesta löytyi jokaiselle jotakin.

Jaoksen puheenjohtajana toimiva Metsä Fibren Timi Hyppänen arvioi, että ensimmäinen kokoontuminen sujui hyvin. Tilaisuuden järjestäminen hybridinä mahdollisti monenlaista osallistumista – osa kuunteli etänä vain omaan alaansa liittyvän tai itseään muuten kiinnostavan puheenvuoron, osa oli paikan päällä kuuntelemassa ja verkostoitumassa.

Osallistujien mukaan tilaisuus toi runsaasti uutta innostusta omaan työhön, minkä lisäksi oli mielenkiintoista kuulla, miten muut yritykset ja toimialat toimivat, ja ottaa siitä oppia omaan tekemiseen.

Laatuyhdistyksen jaostoiminnan tavoitteena on edistää oman alueen tai aihepiirin laatutietoutta sekä luoda puitteet verkostoitumiselle ja yhteistyölle. EFQM-jaoksen seuraava kokoontuminen on syksyllä, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Lue lisää jaostoiminnasta ja liity mukaan