Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

laatumedia

laatumedia

  • Avainsanat
| 25.10.

Haemme nyt joukkoomme asiakaslähtöistä ja aikaansaavaa myyntipäällikköä

Työsi painopiste on konsultatiivisessa myyntityössä ja yrityskohtaisissa palveluratkaisuissa, joilla tuotat asiakkaalle arvoa. Vastaat Excellence Finlandin asiakkuuksien kehittymisestä ja teet myös uusasiakashankintaa. Lisäksi uudistat avointen koulutusten ja koulutusohjelmien sisältöä vastaamaan muuttuvia asiakastarpeita.

Odotamme sinulta

  • vähintään viiden vuoden kokemusta vaativasta B2B-ratkaisumyynnistä, jossa asiakkaalle tarjotaan tarpeen perusteella räätälöityjä palveluita
  • konsultoivan ratkaisumyynnin hallintaa ja valmiuksia johtaa asiakasprojekteja
  • kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja keskustella asiakasyrityksen ylimmän johdon kanssa
  • itseohjautuvuutta ja määrätietoista työotetta
  • kiinnostusta palveluiden myynnillistämistä ja jatkokehittämistä kohtaan sekä innovatiivista, rohkeaa työotetta
  • asiakaslähtöisyyttä sekä erinomaisia kommunikointitaitoja - ne ovat työssäsi välttämättömiä
  • hyvää pelisilmää ja kykyä saada ihmiset tekemään töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
  • ymmärrystä B2B-liiketoimintaa tehostavista digitaalisista ratkaisuista.

Edellytämme sinulta ennen kaikkea vahvaa näyttöä tavoitteellisesta ja tuloksellisesta ratkaisumyynnistä. Työurallasi olet ollut vastuussa laajoista asiakkuuksista ja asiakkuuksien kehittämisestä. Olet varmistanut myytyjen projektien ja ratkaisujen suunnitelmallisen toteuttamisen. Lisäksi on eduksi, jos sinulla on kokemusta erilaisten koulutusten sisältöjen kehittämisestä. Aiempi kokemus koulutus- tai konsultointiliiketoiminnan parissa työskentelystä auttaa työssäsi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toimintatapasi on pitkäjänteinen ja järjestelmällinen, ja olet itsenäinen vastuunkantaja. Sinulla on luonteva tapa olla yhteydessä asiakkaisiin ja osaat luoda pitkäaikaisia, luottamuksellisia asiakassuhteita sekä johtaa niitä. Toimit sujuvasti sosiaalisen median kanavissa ja hyödynnät niitä päivittäin myyntityössäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielten kirjallista ja suullista osaamista sekä soveltuvaa koulutusta. Kumppaneitasi ovat ammattitaitoiset kollegasi sekä vahva verkostomme. Työskentelet yhdessä myyntitiimin, markkinoinnin ja asiantuntijoidemme kanssa. Esihenkilönäsi toimii myyntitiimin johtaja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työn tekemisen edellytykset ja toimintaympäristön. Tehtävän sijainti on Espoon Keilaniemi ja tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Henkilöstöetujamme ovat mm. Edenred lounasetu, Mehiläisen työterveyspalvelut ja kattava vakuutusturva.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, tavoitettavissa pe 27.10.2023 klo 13-14, ke 1.11.2023 klo 9-10 ja to 9.11.2023 klo 15-16. Hae meille myyntipäälliköksi jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta su 12.11.2023 mennessä.