Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

laatumedia

laatumedia

  • Avainsanat
| 12.4.2023

Osaamisen jakaminen palkitsee ja kehittää

Kevät on edennyt jo pitkälle. Varmasti kaikki ovat iloisia siitä, että valo on lisääntynyt ja kevät on jo täällä. Ensimmäinen kvartaali on takana ja kiire jatkuu kohti juhannusta. 

Jossain vaiheessa yhteisöt katsovat myös taakseen tilinpäätösten kautta ja miettivät, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on juttumme osallistavasta strategiasta Lindström Oy:llä. Tutkittu fakta on, että kaikki osaaminen ei asu johtoryhmien pöydillä, jolloin henkilöstön mukaan ottaminen strategiaprosesseihin on oikeasti palkitsevaa. 

Toinen todella ajankohtainen artikkelimme liittyy muutokseen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen johtaja Sanna Svahn kertoo hyvin, miten muutoksella on erittäin suuri psykologinen merkitys. Siihen voidaan vaikuttaa hyvällä esimiestyöllä ja avoimella viestinnällä. 

Suomen Laatuyhdistyksen vuosikokous pidettiin 3.4.2023. Yhdistyksen missiona on edistää laatujohtamista ja elinkeinoelämän sekä julkisen hallinnon toiminnan kehittämistä sekä kilpailukyvyn parantamista. Tavoitteena on maamme kilpailukyvyn jatkuva parantaminen. Viime vuonna yhdistyksemme toteutti yhteisön päättäville jäsenille yli 70 maksutonta konsulttipäivää eri projekteihin. Tämä on yksi näkyvimpiä ja konkreettisimpia palveluja, joita päättävät jäsenet voivat hyödyntää moniin tarpeisiin; myynnin kehittämisestä strategian jalkautuksiin. 

Muistattehan myös hyödyntää jäsenyyttänne ja osallistua tapahtumiimme! Seuraava Q-Prof järjestetään 20.4. asiakaskokemuksesta ja toukokuun lopulla pidetään jälleen webinaari Excellence Live prosessien kehittämisestä

Hyvää kevättä toivottaen,

Juha Ylä-Autio