Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

laatumedia

laatumedia

  • Avainsanat
Juha Ylä-Autio | 13.4.2021

Puhurin puhaltaessa kannattaa osaamisesta pitää huolta

Talouden näkymiä on viime aikoina leimannut ailahteleva tunnelma. Vahvasti vientivetoinen Suomi on riippuvainen maailmantalouden heilahteluista, joita on viime aikoina riittänyt. Olemme valmistautumassa vähitellen yhteiskuntamme avaamiseen. Kotimarkkinakysyntäkin pitäisi saada elvytettyä ja pahiten pandemian runtelemat toimialat jaloilleen. Tässä kaikessa riittää työtä monella saralla. 

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden kuulla tuoreimman talousanalyysin huhtikuun lopulla, kun järjestämme toisen Excellence Live -aamutietoiskun. Ajankohtaiseen aiheeseen johdattaa asiantunteva ja monesta mediastakin tuttu Elon pääekonomisti Tiina Helenius

Ensimmäinen kiertotalousaiheinen Excellence Live maaliskuun lopulla sai hyvän vastaanoton, iloksemme lähetyksessä oli osallistujia yli 200. Mikäli et päässyt mukaan, kannattaa lukea tilaisuuden pääpuhujamme Reijo Karhisen haastattelu. Jatkamme kiertotaloudesta myös syksyn ensimmäisessä Excellence Livessä, jolloin puhumme Sitran kiertotalouden kiinnostavimmat -listauksesta. Tähän aiheeseen johdattaa myös juuri julkaistu Sitran Kari Herlevin haastattelu

Ainoana maailmassa Laatukeskus on kehittänyt kiertotalouden johtamisen arviointiin työkalut. Kiertotalouden ketterä analyysi on nyt myös saatavilla verkkokaupastamme – kannattaa tutustua siihen!

Yhdessä olemme enemmän kuin yksin. Siksi olemme Laatuyhdistyksessä ja Laatukeskuksessa solmineet useita kumppanuuksia niin kurssitarjontamme kuin myös oman jäsentoimintamme monipuolistamiseksi. Kannattaa seurata viestintäämme!

Elämme varsin turbulentteja aikoja. Puhurin puhaltaessa kannattaa pitää huolta siitä, että oman organisaation perusrakenteet ovat hyvässä kunnossa. Autamme mielellämme osaamisen parantamisessa ja johtamisen kehittämisessä. Ollaan yhteydessä!