Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

laatumedia

laatumedia

| 18.12.2020

Uudet palvelukokonaisuudet yhdistyksen päättäville jäsenille

Vuosi 2020 on ollut kaikille muutosten vuosi, ja liiketoiminnan kehittäminen on nyt jos koskaan otettava työn alle. Syksyllä ideoimme useassa ryhmässä, sekä sisäisissä että ulkoisissa, uusia palveluja yhdistyksen jäsenistölle. Kysyimme useissa asiakastapaamisissa ja -tilaisuuksissa, mitä yhteisöt kaipaavat meiltä. Olemme nyt kehittäneet jäsenpalveluitamme vastaamaan jäsentemme muuttuneisiin tarpeisiin ja tuoneet kolme uutta palvelukokonaisuutta päättäville jäsenillemme.

Yhdistyksellä on jo aiemmin ollut jäsenistölleen kattava valikoima jäsenetuja. Lue lisää jäseneduistamme.

Uudet palvelukokonaisuudet yhdistyksen päättäville jäsenille alkaen 1.2.2021

Suorituskyvyn analysointipalvelu

Laatuyhdistyksen, lähes 200 asiantuntijan verkostosta valittu asiantuntija, yhdessä yhdistyksen päättävän jäsenen kanssa paneutuvat organisaation kehittämisprojekteihin. Tavoitteena on olla mukana projektissa, joka auttaa jäsenorganisaatiota eteenpäin.

Jäsenorganisaation tulee valita haluamansa kehitysprojekti, jonka jälkeen haemme yhdessä sopivan toteutustavan ja asiantuntijan. Palvelukokonaisuus on pituudeltaan 3 – 5 päivää/vuosi ja se on maksuton yhdistyksen päättäville jäsenille.

Excellence Live -ajankohtaistilaisuudet

Järjestämme joka kuukausi Teamsissa tapaamisen, jossa käydään eri kehittämisen teemoja läpi. Jäseninfoihin on helppo osallistua ympäri Suomen, ja siellä on mahdollista keskustella valitusta aiheesta kollegojen kanssa.

Toiminnan kehittämisen auttava puhelin 

Toiminnan kehittämisen auttavaan puhelimeen voi soittaa kehittämisasioiden parissa. Puhelinnumero julkaistaan tammikuun aikana.

Tarkista onko organisaatiosi Suomen Laatuyhdistys ry:n päättävä jäsen.