Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

laatumedia

laatumedia

| 27.6.2023

Viestintäpäällikkö Excellence Finlandille

Tule tekemään Suomen Laatuyhdistykselle ja Laatukeskus Excellence Finlandille vaikuttavaa viestintää. Viestintäpäällikkönä olet mukana järjestämässä tapahtumia ja tekemässä yhteistyötä viestinnässä niin asiakkaidemme kuin jäseniemmekin kanssa. Muodostat toimitusjohtajan, markkinoinnin ja myynnin kanssa yhteisen hubin, jonka tehtävänä on nostaa Excellence Finland seuraavalle tasolle.

Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtaja Juha Ylä-Autiolle ja saat uusissa tehtävissä tueksesi kannustavan sekä mukavan Excellence Finlandin asiantuntijatiimin. Tuemme jäsen- ja muita asiakasorganisaatiota toiminnan laadun kehittämistä kouluttamalla, konsultoimalla ja verkostoitumispalveluilla. Viestintäpäällikkönä roolisi on vahvistaa Excellence Finlandin brändimielikuvaa tekemällä tätä työtämme näkyväksi laajalle kohderyhmälle.

Olet idearikas viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilainen. Tehtävässäsi vastaat viestinnästä strategisesti, mutta vastuullasi on myös pienempien kokonaisuuksien kehittäminen yhteistyössä muun organisaation kanssa. Olet positiivinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja. Sinulla on kyky kuunnella ja ymmärtää yhteisön jäseniä. Olet taitava priorisoimaan ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä.

Tapahtumissa tuomme esille organisaatioiden toiminnan kehittämisen parhaita käytäntöjä, uusia trendejä ja toimintaympäristön muutoksista johtuvia vaikutuksia (esim. EU:n kestävyysraportoinnin direktiivi tai työvoiman saatavuushaasteet). Nostamme monikanavaisesti esille myös asiakascasejä ja osoitamme niiden kautta konkreettisesti, miten parannamme suomalaisten organisaatioiden kilpailukykyä.

Vastuullasi on

 • Excellence Finlandin monikanavainen viestintä ja sen kehittäminen yhdessä markkinoinnin kanssa,
 • erilaisten sisältöjen tuottaminen itsenäisesti ja yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa,
 • Suomen Laatuyhdistyksen jäsenpalveluiden ja -tapahtumien suunnittelu sekä toteuttaminen yhteistyössä henkilöstömme ja yhteistyökumppaneiden kanssa,
 • yhdessä toimitusjohtajan kanssa erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus.

Arvostamme

 • aktiivista työotetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja,
 • taitoa tuottaa eri kohderyhmiä kiinnostavia sisältöjä,
 • kokemusta tapahtumien järjestämisestä,
 • rohkeutta haastatella asiakkaita ja kykyä kiteyttää vastaukset kiinnostaviksi asiakastarinoiksi,
 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa.

Tarjoamme

 • monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän,
 • kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Hae viestintäpäällikön tehtävään viimeistään 7.8.2023. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä Senior Headhunter Petri Peltoniemeltä p. 0500 840 912 tai Senior Headhunter Jari Touruselta p. 0400 560 836.