Siirry sisältöön

Kumppanit

Kilpailukykymme pohjaa laajaan ja osaavaan lähes 40 hengen asiantuntijaverkostoomme. Kaikilla verkostokumppaneillamme on taustallaan pitkä työelämäkokemus, jonka he tuovat jäsentemme ja asiakkaidemme käyttöön. Lisäksi toimimme yhteistyössä useiden kansainvälisten kumppanijärjestöjen kanssa suomalaisten organisaatioiden kilpailukyvyn parantamiseksi.

Verkostomme kouluttajat

Kouluttajakumppanimme ovat oman alansa asiantuntijoita ja syväosaajia. Jos olet kiinnostunut organisaatiokohtaisesti räätälöidystä koulutuksesta, valitsemme yhdessä kanssasi kokeneista asiantuntijoistamme sinulle ja organisaatiollesi sopivimman asiantuntijan.

Anna Lönnroth

Executive Coach

Ina Virkki-Ukeleghe

puheviestinnän valmentaja, johtajien ja esihenkilöiden työnohjaaja

Jaakko Laurikainen

Dipl. Ins., eMBA

Jalmari Eklund

lean-valmentaja, toimitusjohtaja

Jarno Ikonen

laatujohtaja

Marjo-Riitta Ristikangas

Managing Director & Executive Coach

Mia Janhunen

Bisnesluotsi

Mira Kivistö

Senior Consultant

Niina Suuronen

laadun ja yritysvastuun asiantuntija

Pirjo Ahonen

valmentaja

Pasi Grönroos

laadunhallinnan asiantuntija, kouluttaja

Petri Lehtipuu

vanhempi asiantuntija

Päivi Heikinheimo

KTM, Liikkeenjohdon konsultti

Timo Kuntsi

vanhempi asiantuntija
Excellence Finland

Tomi Järvinen

Lean Six Sigma Black Belt, LitM, Ins AMK

Riikka Rantakari

Toimitusjohtaja, perustaja
FitComm Oy

Sini Vikkula

Toimitusjohtaja & Valmentaja
PCC & Excellence Finland

Muut kansalliset yhteistyökumppanit

Tofuture

Tofuture Oy on suomalainen yritysvastuuseen keskittynyt konsultointi- ja ohjelmistopalveluyritys, joka tarjoaa 20 vuoden kokemuksella yritysvastuun johtamisen palvelua ja ESG-datan hallinnan ratkaisua yrityksille ja erilaisille organisaatioille. Tofuturen toiminnan ytimessä auttaa asiakkaita valjastamaan vastuullisuutta kuvaava tieto osaksi strategista päätöksentekoa, suoriutumisen arviointia ja vastuullisuusraportointia. Lue lisää yhteistyöstämme.

Netum

Excellence Finlandin tiedolla johtamisen kumppanina toimii suomalainen vahvasti kasvava IT-palvelutalo Netum. Netumilla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhdessä Netumin kanssa haluamme mahdollistaa jäsenillemme ja asiakkaillemme osaavaa apua ja tukea datan ja tiedolla johtamisen teemoissa.

Kansainväliset kumppanit

Toimimme yhteistyössä eurooppalaisten kumppanijärjestöjen kanssa laatu- ja kehittämistyön edistämiseksi.

EFQM national partner

Toimimme EFQM:n (European Foundation for Quality Management) kumppanina ja tarjoamme yksinoikeudella johtamisen ja kehittämisen EFQM-malliin liittyvää koulutusta Suomessa. Olemme kääntäneet nykyisen EFQM-mallin myös suomeksi. Järjestämme vuosittain EFQM-malliin perustuvaa Suomen laatupalkinto -kilpailua.

EOQ European Organization for Quality

European Organization for Quality on itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, johon kuuluu yli 70 000 jäsentä ja 500 000 yritystä sen jäsen- ja kumppaniorganisaatioissa Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. EOQ on eurooppalainen järjestö, jonka tavoitteena on laadunhallinnan parantaminen koordinoidusti. Se pyrkii jäsenjärjestöjensä kautta parantamaan eurooppalaista yhteiskuntaa laadun ja kehittämistyön avulla. Toimitusjohtajamme Juha Ylä-Autio on EOQ:n hallituksen jäsen.