Siirry sisältöön

Tarinamme

Excellence Finlandin sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on jo puolen vuosisadan ajan edistänyt laatuajattelua maassamme. Excellence Finlandin tehtävänä on ylläpitää ja vahvistaa Suomen ja suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyä ja menestystä muuttuvassa maailmassa.

Excellence Finland on verkosto, jossa tavoitteelliset organisaatiot ja niiden ammattilaiset voivat kehittyä ja oppia toisiltaan. Tavoitteenamme on menestyvä Suomi, jonka kilpailukyky on rakennettu kestävälle pohjalle. Visiomme saavuttaminen vaatii suomalaisten organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvaa kehittämistä.

Pysyvää parantamista, ei vain pikavoittoja

Kestävä kilpailukyky nopeasti muuttuvassa maailmassa vaatii pysyvää parantamista. Pysyvään parantamiseen eivät aina riitä helpot ratkaisut tai pikavoitot. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja epävarmassa toimintaympäristössä tarvitaan verkostoja, jossa yritykset voivat oppia toisiltaan. Me uskomme laadun parantamiseen, kestävään kasvuun, jatkuvan muutoksen ja siinä menestymisen maailmaan. Uskomme jatkuvan kehittämisen myötä saatavaan kestävään kilpailukykyyn. Verkostoitumisen, osaamisen ja kokemusten jakamisen voimaan.

Excellence Finlandin vahvuus on Suomen Laatuyhdistys, jonka voima on sen jäsenissä. Yhdessä tekemällä kehitymme entistä paremmaksi ja luomme suomalaisista organisaatioista menestyviä ja kilpailukykyisiä muuttuvassa maailmassa.

Organisaatio

Tutustu organisaatiomme toimintaan ja johtoryhmäämme.

Tutustu organisaatioomme

Historia

Tarinaamme mahtuu monenlaisia vaiheita perustusvuodesta 1966 aina nykypäivään saakka.

Tutustu historiaamme

Artikkelit aiheesta

Katso kaikki artikkelit »