Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

Lean & Lean Six Sigma

Lean & Lean Six Sigma

Lean ja Lean Six Sigma

Mitä parannettavaa on organsiaatiosi prosessien tehokkuudessa ja kyvyssä tuottaa asiakkaalle arvoa? Miten hyvin organisaatiosi henkilöstö ja kumppaniverkosto kykenevät parantamaan suorituskykyä?

Tartu kiinni toimiviin Lean ja Lean Six Sigma -työkaluihin ja lähde tehostamaan toimintaa hyviksi todetuilla toimintamalleilla.

Lean-ajattelu on lyönyt läpi teollisen toiminnan lisäksi yhtä lailla terveydenhuollossa kuin asiakaspalvelutyössä. Lean Six Sigma yhdistää leanin ja tilastollisen datan käytön tärkeimpien kehittämiskohteiden valinnassa ja mitattavien parannusten toteuttamisessa.

Oman organisaation henkilöstön ja tarvittaessa yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden osallistaminen kehittämistyöhön tuottaa laaja-alaista ymmärrystä kehitettävästä asiasta ja luo mahdollisuuksia uudenlaisiin toteutusmalleihin.

Lean ja Lean Six Sigma palvelumme

Kun tarvitset apua toiminnan kehittämisen konsultointiin, työpajoihin tai räätälöityyn koulutukseen, Laatukeskuksen asiantuntijat auttavat sinua vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Autamme organisaatiotasi kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti!

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö!

Lean-ajattelu ja menetelmät

Lean Six Sigma (LSS)

Toiminnan kehittäjän työkalut

 

Oletko kiinnostunut Lean:sta tai Lean Six Sigmasta toiminnan kehittämisessä?

Kerro, missä voisimme auttaa, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Petri Lehtipuu

asiantuntijapalvelut
050 338 6891
petri.lehtipuu@excellencefinland.fi