Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

suomen laatupalkinto

suomen laatupalkinto

Suomen laatupalkinto - tunnettu ja arvostettu kansallinen tunnustus organisaation erinomaisuudesta

Excellence Finland on itsearviointien ja ulkoisten asiantuntija-arviointien erityisosaaja Suomessa sekä toiminut arviointimallien kehittäjänä ja kouluttajana jo vuosikymmeniä. Suomen laatupalkinto on arviointeihimme perustuva tunnustus erinomaisuudesta, joka jaetaan vuosittain kriteereiden täyttyessä. EFQM-mallia käytetään myös EFQM Global Award -kilpailun sekä useiden kansallisten laatupalkintokilpailujen arviointiperusteena maailmanlaajuisesti.

Suomen laatupalkinto on tunnettu ja arvostettu kansallinen tunnustus erinomaisuudesta, joka tukee vahvan brändin rakentamista. Suomen laatupalkinnon tavoittelu tuo toiminnan kehittämiseen tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta, sekä kannustaa organisaatioita ja niiden henkilöstöä toiminnan systemaattiseen kehittämiseen. Voittajaorganisaation kehitystiimille voidaan myöntää vuosittain vahvistettava rahapalkinto.

Suomen laatupalkinnon myöntää Suomen Laatuyhdistys ry vuosittain parhaille ulkoisiin asiantuntija-arviointeihin osallistuneille organisaatioille. Arviointi tehdään EFQM-mallilla (Recognised by EFQM -arviointi).

Arvostetun Suomen laatupalkinnon sai tänä vuonna DNA Oyj

Osallistu ulkoiseen arviointiin - voita Suomen laatupalkinto!

Yhteistyökumppani - Suomen Messusäätiö

Suomen laatupalkinnon saaneet

Ota yhteyttä!

Timo Kuntsi

vanhempi asiantuntija
044 977 8385
timo.kuntsi@excellencefinland.fi