Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

miten etenen laatu- ja kehityspäälliköksi?

miten etenen laatu- ja kehityspäälliköksi?

Hanki ammattitaitoa laatu- ja kehityspäällikön tehtävään!

Laatu- ja kehitysammattilainen on ennen kaikkea liiketoiminnan kehittäjä, joka toimii toiminta- ja johtamisjärjestelmän kautta koko organisaation hyväksi. Laatu- ja kehitysammattilaiset toimivat moninaisilla nimikkeillä, tehtävänkuvilla ja vastuilla. Yhteistä heillä on, että he toimivat systemaattisen toiminnan kehittämisen edistämiseksi yhdessä sovittujen periaatteiden ja menettelytapojen mukaisesti. Ja heillä on sydämen palo tehdä asiat hyvin. 

 

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu Laatu- ja kehityspäällikkökoulutus, EOQ -koulutukseen »

Kokonaisvaltainen tapa kehittää ammattitaitoa

Laatu- ja kehityspäällikkökoulutus on laadun ja toiminnankehittämisen ammattilaisille suunniteltu laaja-alainen ja käytännönläheinen koulutus. Se tarjoaa sinulle erinomaisen kokonaiskuvan laadunhallinnasta ja toiminnan kehittämisestä eri tyyppisissä organisaatioissa. Koulutus antaa osaamisen siihen, miten organisaation tuotteiden ja palveluiden laatua sekä organisaation toimintatapoja voidaan kehittää, kun tavoitteena on aikaansaada parempi tulos. Se valmentaa sinut toimimaan organisaatioissasi laadun ja kehittämisen asiantuntijana ja kouluttajana sekä auttaa vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin.

Koulutus sopii sekä aloitteleville että jo pidempään laatu- ja kehitystehtävissä työskennelleille, jotka tarvitsevat uusinta osaamista ja laaja-alaisesti haltuunsa laatutyön ulottuvuudet. Laatu- ja kehityspäällikkökoulutusta on järjestetty Excellence Finlandilla vuodesta 1984 alkaen sekä avoimina että organisaatiokohtaisina koulutuksina. Olemme näiden vuosien aikana kouluttaneet noin 2 000 laadun ja toiminnan kehittämisestä innostunutta henkilöä. Laatu kuuluu kaikille: osa koulutukseen osallistuneista on laatu- ja kehityspäällikköitä, vaikkakin suurin osa on hyvinkin erilaisissa tehtävissä työskenteleviä. Koulutus on uudistunut vuosien varrella aina vastaamaan sen hetkisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Se on ainoa kokonaisvaltainen laatuun ja toiminnan kehittämiseen keskittyvä koulutusohjelma Suomessa ja sen sisältö vastaa European Organisation for Quality (EOQ) vaatimuksia. 

Kehity askel kerrallaan

Jos haluat kehittyä laatu- ja kehitysammattilaisena perehtymällä itse määrittämälläsi tahdilla eri osaamisalueisiin, suosittelemme lyhyitä kursseja. Näiden toteutuskertoja on useita vuodessa.

Haluaisitko saada työkaluja prosessien ja toiminnan kehittämiseen?

Järjestämme Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksia keväisin ja syksyisin. Ilmoittaudu suosittuun Laatu- ja kehityspäällikkökoulutukseen »

Asiakaskokemus: Laatu- ja kehityspäällikkökoulutuksesta uusia näkökulmia ja ajatuksia toiminnan kehittämiseen

 

Laatu- ja kehitysammattilaiset kohtaavat myös monia haasteita työssään. Yhtenä merkittävänä haasteena on johdon ja muun organisaation innostaminen ja osallistaminen sekä toimenpiteiden käytäntöön vienti. Työkalujen ja menetelmien kirjo on laaja ja voi olla vaikeaa tunnistaa näistä monipuolisista toiminnan kehittämisen menetelmistä tilanteeseen sopivat ja hyödyntää niitä tehokkaasti. Oma työnkuva voi olla hajanainen ja vaikeuttaa tuloksien aikaansaamista. Toiminnan kehittämisen työn tueksi olisi hyvä olla laatuammattilaisten verkosto, jonka avulla saa uusia näkökulmia, kokemuksen jakoa ja tukea päätöksenteolle.

Excellence Finlandin palveluista löydät vastauksia erilaisiin osaamisen kehittämisen tarpeisiin niin itsellesi kuin organisaatiollesi. Voit kehittää ammattitaitoasi syventymällä yksittäisiin aihepiireihin kursseille tai osallistumalla kokonaisvaltaiseen Laatu- ja kehityspäällikkökoulutukseen. Koulutuksissa tapaat henkilöitä, jotka ovat erilaisilla taustoilla ja kokemuksella ja erilaisista organisaatioista. He ovat vastaavista asioista kiinnostuneita ja yllättävänkin samankaltaisia asioita pohtivia henkilöitä, joiden kanssa voit verkostoitua. Kouluttajamme ovat vahvoja asiantuntijoita, joilla on monipuolinen kokemus toiminnan kehittämiseen liittyvästä työstä ja sen sparraamisesta. Voit luottaa saavasi erinomaista asiantuntemusta ja käytännönläheistä koulutusta. Kehitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti, joten jos et löydä tarvitsemaasi sivuiltamme, olethan yhteydessä!

Ota yhteyttä!

Leena Huotari

myyntipäällikkö
050 551 3663
leena.huotari@excellencefinland.fi

Niina Pippuri

tapahtuma- ja koulutuskoordinaattori
044 749 1158
niina.pippuri@excellencefinland.fi