Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

jaostoiminta

jaostoiminta

Jaostoiminnassa on mukana suuri joukko kokeneita laadun ja toiminnan kehittämisen ammattilaisia useilta eri toimialoilta ympäri Suomea. Jaosten tavoitteena on edistää oman alueen tai aihepiirin laatutietoutta, luoda puitteet verkostoitumiselle ja yhteistyölle. 

Liittyminen jaokseen edellyttää Suomen Laatuyhdistys ry:n jäsenyyttä ja on makston jäsenetu. Liity jaoksen jäsenseksi lähettämällä viesti minna.huomo@excellencefinland.fi.

Tarkista onko työnantajasi Laatukeskuksen päättävä vai kannattava yhteisöjäsen. Mikäli työnantajasi on jäsen, ilmoita yhteystietosi osoitteeseen info@excellencefinland.fi, niin saat täydet jäsenoikeudet. Voit myös liittyä henkilöjäseneksi tästä

Suomen Laatuyhdistys ry:n jaostoiminnassa verkottuu, viisastuu ja viihtyy!

Aluejaokset toimivat oman alueensa hyväksi kehittämällä toiminnan laatua järjestämällä koulutustilaisuuksia ja vierailukäyntejä, sekä kehittämällä tietämystä laatu -asioissa. Auejaokset edistävät alueen toimijoiden yhteistyötä ja verkostoitumista. 

Keski-Savon aluejaos

Pirkanmaan aluejaos

Pohjois-Karjalan aluejaos

PriimaBotnia - Pohjanmaan aluejaos

Päijät-Hämeen aluejaos

Savo Q

 

Erityis- ja toimialajaosten tavoitteena on tarjota foorumi oman aihepiirinsä toiminnan kehittämiseen. Toiminnallaan jaokset edistävät organisaatioiden ja yhteisöjen verkostoitumista laatuun ja johtamiseen liittyvien teemojen ympärillä.

Benchmarkingjaos ja -klubit

EFQM-jaos

Laatuseniorit

LKP Alumni

Osaamisen kehittämisfoorumi OKF

SOTE Laatujaos

Työyhteisön kehittämisjaos

Minna Huomo

jäsenpalvelupäällikkö, jäsenasiat, QIA ja tietohallinto
0400 230 756
minna.huomo@excellencefinland.fi