Siirry sisältöön

Johdon neuvottelutekniikat

Hinta päättäville jäsenille
720,00 € + ALV 24 %
Normaalihinta
960,00 € + ALV 24 %
Toteutus

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta toteutuksesta

Neuvottelutaidot ovat välttämättömyys jokaiselle johto- tai päällikköasemassa toimivalle. Taitava neuvottelija ymmärtää valita kuhunkin tilanteeseen oikeanlaiset keinot ja lähestymistavan saavuttaakseen tavoitteensa. Tämä yhden päivän intensiivivalmennus auttaa sinua hiomaan omia neuvottelutaitojasi ja menestymään neuvottelutilanteissa.

Neuvottelemme joka päivä. Johtajan ja päällikön tehtävissä onnistuminen edellyttää erinomaisia neuvottelutaitoja sekä organisaation sisällä että ulkoisesti. Kehittämällä tietoisesti omaa valmiuttasi neuvotella voit saavuttaa tavoitteesi.

Taitava neuvottelija ei jyrää muita alleen, vaan hän valjastaa käyttöönsä vuorovaikutuksen ja viestinnän tiedot ja taidot sekä toimiviksi tunnistetut neuvottelutaktiikat saadakseen etulyöntiaseman.

Näihin kriittisiin taitoihin pureutuu johtajan neuvottelutaitojen intensiivivalmennus, jonka aikana käsittelemme neuvotteluprosessin työvälineet alusta loppuun sekä oppeja tyypillisiin johtajan neuvottelutilanteisiin. Valmennuksen sisältö keskittyy vaikuttavan kommunikaation käyttöön neuvotteluissa sekä tutkimukseen perustuvan neuvottelutekniikan harjoitteluun. Valmennus sisältää sekä teoriaa että ryhmä- ja yksilöharjoitustehtäviä. Räätälöimme sisältöä valmennusryhmän ennakkokyselyssä nostamien teemojen ja kysymysten pohjalta.

Valmennuksen hyödyt

 • Saat kattavan peruskäsityksen neuvottelutaitojen kokonaisuudesta.
 • Opit tunnistamaan oman ja vastapuolen neuvottelutyylin ja muokkaamaan kuhunkin tilanteeseen soveltuvan strategian.
 • Harjoittelet miellyttävään vuorovaikutukseen perustuvaa neuvottelua, jonka avulla pidät yllä tärkeitä suhteita mutta voit silti saavuttaa omia tavoitteitasi.
 • Pääset harjoittelemaan soveltuvia skenaarioita muiden osallistujien kanssa ja saat välittömästi palautetta omista kyvyistäsi ja kehittämiskohdista.

Kenelle valmennus soveltuu?

 • Esihenkilötehtävissä toimiville
 • Ylimmälle johdolle
 • Liiketoimintaneuvotteluja arjessaan hoitaville (esim. yhteistyö- hankinta, alihankinta- ja myynti- ja jakelusopimusten neuvottelut)
 • Projektineuvotteluja vetäville (esim. projektisopimukset, budjettineuvottelut)
 • Palkka- ja työaikaneuvotteluista vastaaville

Valmentajana Juha Töyrylä

Juha Töyrylä on kokenut ja pidetty johdon valmentaja, joka osaa johdatella yleisönsä aina oivaltamaan uuttaa. Monenkirjavat neuvottelutilanteet ovat olleet aina tiivis osa Juhan uraa, mikä on johtanut tietoisesti hiomaan omaa neuvotteluosaamista varmalle pohjalle. Vuosien varrella Juha on neuvotellut ja sopinut mm. yleissitovia ja paikallisia työehtosopimuksia, liiketoimintakauppoja sekä poliittisia diilejä Suomessa ja kansainvälisesti. Neuvottelupöydässä Juha itse on tarkka ja suunnitelmallinen strategi. Vastapuolelta saadun palautteen mukaan hän on myös mukava ja pidetty vastaneuvottelija, minkä johdosta kutsu samoihin pöytiin onkin käynyt useaan otteeseen.

Sisältö ja aikataulu

 1. Kesto 1 pv | klo 9.00–16.00

  Aamukahvit tarjolla klo 8.30. Koulutuspäivä sisältää lounaan.

  Valmennus keskittyy vaikuttavan kommunikaation käyttöön neuvotteluissa sekä tutkimukseen perustuvan neuvottelutekniikan harjoitteluun. Intensiivipäivä sisältää sekä teoriaa että ryhmä- ja yksilöharjoitustehtäviä. Erityisesti keskitytään osallistujien ennakkokyselyssä nostamiin teemoihin ja kysymyksiin. Tarpeellisia työkaluja ja toimintamalleja haetaan aiheeseen liittyvän teoriakirjallisuuden sekä käytännönesimerkkien avulla.

  Käsiteltäviä aiheita

  • Vaikuttamisen kuusi klassista tapaa – psykologian tunnistamat keinot vaikuttavaan viestintään
  • Oman ja vastapuolen neuvottelutyylin tunnistaminen
  • Neuvottelustrategian luominen
  • Neuvotteluprosessi valmistautumisesta klousaamiseen: tarpeelliset työkalut jokaiseen vaiheeseen
  • Useita neuvotteluharjoituksia, jotka tukevat oppimista ja keskittyvät koulutuksen teemoihin

Kouluttaja

Juha Töyrylä

Johtamisen asiantuntija, konsultti

Tärkeää tietoa koulutuksen osallistujalle

Olemme koostaneet tietoa koulutuksen osallistujalle mm. eri toteutustavoista, oppimisympäristö Priimasta, meille saapumisesta ja majoitusmahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

Henna Kilpeläinen

palvelukoordinaattori | Service Coordinator

+358 45 160 8009