Siirry sisältöön
Vain jäsenille

Kestävää kilpailuetua asiakasarvon johtamisella 19.9.2024

Ajankohta
19.9.2024 klo 9:00 - 10:00
Sijainti:
Zoom

Tervetuloa Excellence Finlandin webinaariin. Aamupäivän aikana syvennymme asiakasarvon luomisen ja kilpailuedun johtamisen saloihin. Tapahtuma on suunnattu erityisesti yritysjohtajille ja päätöksentekijöille, jotka haluavat syventää ymmärrystään asiakasarvon luomisesta ja kehittää yrityksensä kestävää kilpailuetua.

Ajankohta: 19.9.2024 klo 9:00-10:00
Asiantuntijavieras: Pia Rautakorpi, Founder, CEO, Arvova Oy Ltd
Kenelle: Excellence Finlandin jäsenille, erityisesti yritysjohtajille ja päätöksentekijöille, jotka haluavat syventää ymmärrystään asiakasarvon luomisesta ja kehittää yrityksensä kestävää kilpailuetua.
Sijainti: Zoom.
Tallenne: Julkaistaan noin viikko tapahtuman jälkeen materiaalipankissa, jossa se on jäsentemme katsottavissa.

Tule mukaan!

Asiantuntijana toimii Pia Rautakorpi Arvova Oy:stä. Pia on startup-yrittäjä, toimitusjohtaja sekä hallituksen jäsen kansainvälistyvissä startup ja kasvuyhtiöissä. Hänen erityisosaamistaan on strategisen asiakasarvon ja kilpailuedun rakentaminen, mittaaminen ja kehittäminen.

Tapahtuma on räätälöity yritysjohtajille ja päätöksentekijöille, jotka ovat kiinnostuneita syventämään ymmärrystään asiakasarvon luomisesta ja kehittää yrityksensä kestävää kilpailuetua.

Tule mukaan, kun haluat

  • Oppia uusia strategioita asiakasuskollisuuden lisäämiseksi
  • Osata soveltaa asiakaslähtöisiä kehitysmenetelmiä
  • Saada käyttöösi kattavan työkalupakin asiakasdatan analysointiin
  • Ymmärtää asiakasarvon mittaamisen perusteet
  • Kehittää strategioita asiakaskeskeisen kulttuurin luomiseen yrityksessä

Webinaarista on varattu aikaa myös kysymyksille. Voit jättää omasi asiantuntijalle jo myös ennakkoon ja varmistaa, että saat vastauksen mieltä askarruttavaan kysymykseen. Tule verkostoitumaan muiden Excellence Finlandin jäsenten kanssa ja jakamaan kokemuksia!

Ilmoittaudu tästä

Mukaan Asiakasarvon johtamisen benchmark-ryhmään?

Webinaarin osallistujille tarjotaan mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksensa osallistua vuoden mittaiseen benchmark -ryhmään, jossa 5–10 yrityksen edustajat sparraavat toisiaan. Ryhmässä jaetaan parhaita käytäntöjä ja opitaan kollegoiden kokemuksista asiakasarvon johtamisessa. Fasilitoijana on Pia Rautakorpi eli pääset tutustumaan häneen näin ennakkoon.

Ilmoitta kiinnostuksesi samalla, kun ilmoittaudut webinaariin!

Puhuja

Pia Rautakorpi

Founder & CEO,
Arvova Oy Ltd

Hikat & pulmat

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen