Siirry sisältöön

Kokemuksia Lean Six Sigmasta: vieraana Eläketurvakeskus 6.9.2024

Ajankohta
6.9.2024 klo 8:30 - 9:00
Sijainti:
Teams

“Luulin ennen, että osaan hyödyntää dataa hyvin, mutta Green Beltin myötä olen tajunnut, että parannettavaa on. Asiantuntijatyössä jatkuva oppiminen on välttämätöntä”, kertoo Eläketurvakeskuksen yksikön päällikkö Henri Kärkkäinen.

Tilaisuus: Kokemuksia Lean Six Sigmasta: vieraana Eläketurvakeskus
Aika:
Perjantaina 6.9.2024 klo 8.30-9.00
Paikka: Teams
Keskustelijat: Tomi Järvinen & Henri Kärkkäinen
Huom! Olethan ajoissa paikalla, tilaisuutta ei nauhoiteta

Ilmoittaudu mukaan!

  • Millaisia projekteja Lean Six Sigma -menetelmin voi toteuttaa?
  • Kuinka Lean-menetelmät soveltuvat julkishallinnon alalla toimiville?
  • Millainen urakka on toteuttaa Belt-projekti ensimmäistä kertaa?
  • Millaisia tuloksia Lean Six Sigma -menetelmien avulla voidaan saavuttaa?

Aamutilaisuudessamme kanssamme näistä teemoista keskustelemassa on Lean Six Sigma Green Belt Henri Kärkkäinen, joka johtaa prosessien, sovellusten ja palveluiden kehittämistä Eläketurvakeskuksen ulkomaanpalveluissa. Henrin kanssa keskustelemassa on valmentajamme Lean Six Sigma Black Belt Tomi Järvinen, joka on toteuttanut ja kouluttanut Lean Six Sigma -hankkeita yli 15 vuoden ajan.

Eläketurvakeskuksen ulkomaanpalveluiden osastolla käsitellään työnantajan ulkomaille lähettämien työntekijöiden hakemuksia Suomen sosiaaliturvaan kuulumisesta sekä huolehditaan siitä, että ulkomailla työhistoriaa kerryttänyt suomalainen saa ulkomaisen eläkkeensä. Ratkoakseen ulkomaantyön vakuuttamisen kasvaneita työjonoja, pidentyneitä käsittelyaikoja ja ruuhkautunutta asiakaspalvelua Eläketurvakeskus on alkanut kouluttaa asiantuntijoitaan lean-menetelmien hyödyntämiseen. Uusin menetelmin on saatu aikaan vaikuttavia tuloksia: esimerkiksi työjono on uusien toimintamallien myötä puolittunut ja käsittelyaika on kääntynyt laskuun. Lue lisää Eläketurvakeskuksen lean-matkasta verkkosivuiltamme.

Tämä tiivis puolituntinen sopii kaikille Lean Six Sigma -metodeista kiinnostuneille. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan!