Siirry sisältöön
Verkostotapahtuma

Luottamuksen vahvistaminen muutosneuvottelujen jälkeen 15.8.2024

Ajankohta
15.8.2024 klo 8:30 - 9:30
Sijainti:
Zoom

Tervetuloa Excellence Finlandin maksuttomaan webinaariin, jossa pureudumme käytännönläheisesti siihen, miten voit navigoida organisaatiotasi kohti toimivampaa työyhteisöä muutosneuvottelujen jälkeisessä ajassa.

Tule mukaan!

Aika: Torstaina 15.8.2024 klo 8.30-9.30
Paikka: Zoom
Asiantuntijavieras:
Sini Vikkula, muutosjohtamisen asiantuntija

Muutosneuvottelut tulossa tai tuoreesti päättyneet? Tämä tilaisuus on räätälöity erityisesti esihenkilöille, tiiminvetäjille ja asiantuntijoille, jotka pohtivat töiden organisointia sekä omaa ja työyhteisön vointia muutosten jälkeen.

Muutosneuvotteluihin valmistautumisesta puhutaan paljon, mutta vähemmälle huomiolle jää se, mitä tapahtuu muutoksen jälkeen. Mitä herkkyyksiä muutosten jälkeiseen aikaan liittyy? Kuinka henkilöstön luottamusta lähdetään uudelleen rakentamaan?

Tarjolla on konkreettisia menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla töiden uudelleen organisointi, työnjaon selkiyttäminen sekä omien ja tiimin työtapojen mukauttaminen muuttuneeseen tilanteeseen muuttuvat hallittaviksi tehtäviksi.

Keskitymme erityisesti yhteistyön ja työyhteisön ilmapiirin kehittämiseen muutosten jälkeen, kun tavoitteena on palauttaa tai parantaa työyhteisön toimivuutta ja työhyvinvointia. Annamme vinkkejä siihen, miten voit tehostaa omaa ja tiimisi ajankäyttöä, parantaa kommunikaatiota ja vahvistaa luottamusta työpaikalla.

Luvassa:

  • Oivalluksia ja uusia näkökulmia uuteen alkuun, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi paitsi selviytymään muutoksista myös hyödyntämään niitä.
  • Käytännöllisiä vinkkejä ja työkaluja. Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja, menetelmiä ja parhaita käytäntöjä, jotka voit välittömästi ottaa käyttöön omassa työssäsi. Näiden avulla navigoit muutoksessa tehokkaammin ja varmistat, että tiimisi pysyy motivoituneena ja suuntautuneena yhteisiin tavoitteisiin.
  • Parhaita case-esimerkkejä, sillä kuulet todellisia tarinoita siitä, miten eri organisaatiot ja tiimit ovat onnistuneesti navigoimaan muutoksen läpi onnistuneesti. Valitut esimerkit tarjoavat arvokasta näkemystä ja auttavat sinua soveltamaan opittua omaan työhösi.

Tilaisuus osa Excellence Finlandin johtamisen verkoston tapahtumien sarjaa. Mikäli organisaatiosi on Excellence Finlandin jäsen, pääset mukaan verkostoon ilmoittautumalla mukaan verkostotapahtumiin tai tilaamalla verkoston uutiskirjeen.

Ilmoittaudu nyt!

Puhuja

Sini Vikkula

Toimitusjohtaja & Valmentaja
PCC & Excellence Finland

Hikat ja pulmat

Katja Eskola

viestintäjohtaja | Director of Communications

+358 45 263 1613