Siirry sisältöön

Muutosten jälkeen uuteen alkuun – Muutosneuvottelut ja toimiva työyhteisö 14.5.2024

Ajankohta
14.5.2024 klo 9:00 - 10:00
Sijainti:
Zoom

Tervetuloa Excellence Finlandin webinaariin, jossa Sini Vikkulan johdolla pureudumme käytännönläheisesti siihen, miten johtajat ja tiiminvetäjät voivat navigoida organisaationsa kohti toimivampaa työyhteisöä muutosneuvottelujen  jälkeisessä maisemassa.

Tule mukaan!

Aika: Tiistaina 14.5.2024 klo 9.00-10.00
Paikka: Zoom
Tallenne:
Julkaistaan materiaalipankissa kaikille jäsenillemme

Keskitymme tarjoamaan konkreettisia menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla töiden uudelleen organisointi, työnjaon selkiyttäminen sekä omien ja tiimin työtapojen mukauttaminen muuttuneeseen tilanteeseen muuttuvat hallittaviksi tehtäviksi.

Keskitymme erityisesti yhteistyön ja työyhteisön ilmapiirin kehittämiseen muutosten jälkeen, kun tavoitteena on palauttaa tai parantaa työyhteisön toimivuutta ja työhyvinvointia. Annamme vinkkejä siihen, miten voit tehostaa omaa ja tiimisi ajankäyttöä, parantaa kommunikaatiota ja vahvistaa luottamusta työpaikalla.

Osallistumalla saat

  • Oivalluksia ja uusia näkökulmia uuteen alkuun, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi paitsi selviytymään muutoksista myös hyödyntämään niitä.
  • Käytännöllisiä vinkkejä ja työkaluja. Ei pelkkää teoriaa! Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja, menetelmiä ja parhaita käytäntöjä, jotka voit välittömästi ottaa käyttöön omassa työssäsi. Näiden avulla navigoit muutoksessa tehokkaammin ja varmistat, että tiimisi pysyy motivoituneena ja suuntautuneena yhteisiin tavoitteisiin.
  • Parhaita case-esimerkkejä, sillä kuulet todellisia tarinoita siitä, miten eri organisaatiot ja tiimit ovat onnistuneesti navigoimaan muutoksen läpi onnistuneesti. Valitut esimerkit tarjoavat arvokasta näkemystä ja auttavat sinua soveltamaan opittua omaan työhösi.

Tapahtuma on räätälöity johtajille, esihenkilöille ja tiiminvetäjille, jotka pohtivat töiden organisointia ja omaa ja työyhteisön vointia muutosten jälkeen. Erityisesti niille, joiden organisaatiossa on tulossa tai jo toteutettuja muutosneuvotteluja.

Ilmoittaudu nyt

Puhuja

Sini Vikkula

Toimitusjohtaja & Valmentaja
PCC & Excellence Finland

Hikat ja pulmat

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

EFQM-muutosjohtajakoulutus
Tutustu