Siirry sisältöön
Verkostotapahtuma

Tiedolla johtaminen osana muutosjohtamista 19.11.2024

Ajankohta
19.11.2024 klo 9:00 - 10:00
Sijainti:
Zoom

Tervetuloa Excellence Finlandin webinaariin! Syvennymme muutosjohtamisen haasteisiin sekä siihen, miten luodaan ja ylläpidetään vaikuttavaa tiedolla johtamisen kulttuuria. Asiantuntijana toimii Johanna Lammi, FT, CMC, jolla on yli 20 vuoden kokemus palveluiden kehittämisestä ja strategisten muutoshankkeiden johtamisesta dataa ja digitalisaatiota hyödyntäen.

Ajankohta: 19.11.2024 klo 9.00–10.00
Paikka: Zoom
Kenelle: Excellence Finlandin jäsenille, pk-yrittäjille, henkilöstöjohtajille, toimitusjohtajille sekä muulle yritysjohdolle, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan organisaationsa päätöksentekoa.
Tallenne: julkaistaan materiaalipankissa ja se on kaikkien jäsenten katsottavissa.

Tule mukaan

Aiheeseen johdatellaan tarkastelemalla muutosjohtamisen vaikutusta tiedolla johtamisen kulttuurin kehittymiseen. Tarkastelemme myös tietojohtamisen merkitystä osana muutosten viisasta johtamista. Lisäksi keskustelemme kohtaamisten johtamisen roolista vipuvoimana, joka voi edesauttaa onnistuneita muutoksia. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa tarjoaa kattavan näkemyksen siitä, kuinka johtamisen eri elementit yhdessä muovaavat organisaation kykyä uudistua ja menestyä.

Tule mukaan, kun haluat

  • Oppia tehokkaita muutosjohtamisen taitoja.
  • Ymmärtää, miten tiedolla johtamisen kulttuuri luodaan ja ylläpidetään.
  • Kehittää organisaatiosi päätöksentekoa ja henkilöstön hyvinvointia.

Voit halutessasi jättää kysymyksen asiantuntijalle ennakkoon, mutta aikaa on varattu myös yleisökysymyksille. Liity Excellence Finlandin verkostoitumistilaisuuteen, tapaa samanhenkisiä ammattilaisia ja jaa kokemuksia.

Ilmoittaudu nyt!

Puhuja

Johanna Lammi

Johdon konsultti
Netum Oy

Hikat & pulmat

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen