Siirry sisältöön
Kutsuvieras

Ylimmän johdon aamiainen: Diana-hankkeen uudet mahdollisuudet Suomelle 11.10.2024

Ajankohta
11.10.2024 klo 8:30 - 10:30
Sijainti:
VTT

Tervetuloa kutsuvierasaamiaiselle, jonka järjestävät VTT ja Excellence Finland! Tule kuulemaan ajankohtaisesta Diana-hankkeesta ja sen merkityksestä Suomelle sekä VTT:n roolista kansainvälisessä yhteistyössä.

Aika: Perjantaina 11.10.2024 klo 8.30-10.30
Tilaisuus: Kutsuvieras
Asiantuntijat: Antti Vasara, Toimitusjohtaja & Sauli Eloranta (VP, Defence)

Vieraana meillä on VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara sekä Sauli Eloranta (VP, Defence). Esittelyssä Diana-hankkeen tuomat mahdollisuudet. Hanke on osa laajempaa NATO:n aloitetta, joka pyrkii edistämään teknologista kehitystä ja turvallisuutta jäsenmaissa. Tämän hankkeen kautta Suomi saa mahdollisuuden osallistua korkean teknologian tutkimukseen ja kehitykseen, mikä vahvistaa maan asemaa teknologisen innovaation kärjessä.

Antti Vasara on kahdeksan vuoden ajan luotsannut VTT:tä asiakaskeskeiseksi organisaatioksi, joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja eri sektoreille ja toimialoille, kuten mikroelektroniikka, bioteknologia, energia, ympäristö ja turvallisuus. Sauli Eloranta puolestaan on pitkän linjan asiantuntija, jolla on vahva tausta teknologiateollisuuden ja puolustusalan yhteistyön kehittämisessä.

Tämä aamiaistilaisuus on suunnattu Excellence Finlandin jäsenorganisaatioiden ylimmälle johdolle. Kutsumme päättävien jäsenten ylintä johtoa verkostoitumaan ja keskustelemaan yhteiskunnallisesti ajankohtaisista teemoista. Henkilökohtainen kutsusi lähetetään sähköpostilla.

Tule verkostoitumaan muiden Excellence Finlandin jäsenten kanssa ja jakamaan kokemuksia!

Hikat & pulmat

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen