Siirry sisältöön

Tiedolla johtaminen

Kehitä digitaalisen liiketoimintaa kanssamme viisaasti ja vastuullisesti.

Kilpailukyvyn säilyttäminen ja parantaminen vaatii, että yritykset perustavat päätöksensä ja strategiansa vankkaan tietoon ja analyyseihin. Monella  yrityksellä on hallussaan valtavat määrät hyödyntämätöntä dataa, joka olisi valjastettavissa toiminnan kehittämisen tueksi, liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja optimointiin tai riskien tunnistamiseen ja hallintaan. Pienillä teoilla yrityksen on mahdollista vähentää kustannuksia ja parantaa resurssien käyttöä.

Excellence Finlandin tiedolla johtamisen kumppanina toimii suomalainen vahvasti kasvava IT-palvelutalo Netum. Netumilla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhdessä Netumin kanssa haluamme mahdollistaa jäsenillemme ja asiakkaillemme osaavaa apua ja tukea datan ja tiedolla johtamisen teemoissa. Excellence Finlandin jäsenenä saat etua kumppanuudesta!

Palvelumme

Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat asiakastarpeet ideasta tuotantoon: miksi, mitä ja miten. Johdon konsultointi, liiketoiminnan mallintaminen, business insight ja tekoälyratkaisut ovat kaikki saatavillanne kauttamme.

Varaa tapaaminen ja jutellaan lisää

Olli Bergman

myyntipäällikkö | Sales Manager

+358 40 705 3490

Varaa tapaaminen