Siirry sisältöön

Meistä

Tavoitteenamme on kehittää Suomessa toimivien organisaatioiden kilpailukykyä, jotta pärjäämme muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluamme vahvistaa organisaatioiden kehittämisen ja johtamisen tasoa. Tuottavat organisaatiot parantavat maamme kilpailukykyä ja kykyä kohdata muutoksia. 

Excellence Finland -nimi yhdistää jäsenyhdistys Suomen Laatuyhdistys ry:n ja koulutuksia ja konsultointia järjestävän Laatukeskus Excellence Finland Oy:n.

Suomen Laatuyhdistys on toiminut jo vuodesta 1966 organisaatioiden laadun ja kehittämisen puolestapuhujana. Suomen Laatuyhdistys omistaa koulutusyhtiö Laatukeskus Excellence Finland Oy:n.

Tarinamme

Tutustu mielenkiintoiseen tarinaamme, miten tavoittelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kilpailukykyistä Suomea muutos kerrallaan.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Katso henkilöstömme yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä. Palvelemme mielellämme! Täältä näet myös saapumisohjeet toimistollemme, laskutustietomme ja tietosuojaselosteemme sekä voit ladata logomme.

Katso yhteystiedot

Organisaatio

Tutustu organisaatiomme toimintaan ja johtoryhmäämme.

Tutustu organisaatioomme

Hallitus

Toimintaamme johtaa ja ohjaa kahdeksanjäseninen hallitus.

Tutustu hallitukseemme

Säännöt

Suomen Laatuyhdistys ry:n sääntöihin määrittelevät yhdistyksen tarkoituksen, jäsenyyden ehdot ja toimintaperiaatteet.

Tutustu sääntöihimme

Neuvottelukunta

Suomen Laatuyhdistyksen toimintaa linjaa neuvottelukunta, joka muodostuu päättävien yhteisöjäsenten ylimmistä johtajista.

Tutustu Neuvottelukuntaan

Kumppanit

Asiantuntijaverkostoomme kuuluvat niin kotimaiset kouluttajakumppanimme kuin kansainväliset kumppanijärjestöt, joiden kanssa edistämme laatu- ja kehittämistyötä Suomessa.

Tutustu kumppaneihimme

Historia

Tarinaamme mahtuu monenlaisia vaiheita perustusvuodesta 1966 aina nykypäivään saakka.

Tutustu historiaamme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa yhteisömme ja verkostomme kuulumiset sekä saada tietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista?

Tilaa uutiskirje