Siirry sisältöön

Meistä

Excellence Finland on verkosto, jossa tavoitteelliset organisaatiot ja niiden ammattilaiset voivat kehittyä ja oppia toisiltaan. Tavoitteenamme on menestyvä Suomi, jonka kilpailukyky on rakennettu kestävälle pohjalle.

Excellence Finlandin tehtävänä on ylläpitää ja vahvistaa Suomen ja suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyä ja menestystä muuttuvassa maailmassa.

Toimintamme sydän on voittoa tavoittelematon Suomen Laatuyhdistys ry, joka on jo puolen vuosisadan ajan edistänyt laatuajattelua maassamme. Sen 100 % omistama tytäryhtiö Laatukeskus Excellence Finland Oy tuottaa asiakkaillemme laadun ja toiminnan kehittämisen koulutuksia ja räätälöityjä palveluita. Meidät erottaa kilpailijoistamme laaja, moniammatillinen jäsenyhteisömme sekä osaava lähes 40 hengen asiantuntijaverkostomme. Kaikilla asiantuntijoillamme on taustallaan pitkä työelämäkokemus, jonka he tuovat jäsentemme ja asiakkaidemme käyttöön.

Pysyvää parantamista, ei vain pikavoittoja

Kestävä kilpailukyky nopeasti muuttuvassa maailmassa vaatii pysyvää parantamista. Pysyvään parantamiseen eivät aina riitä helpot ratkaisut tai pikavoitot. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja epävarmassa toimintaympäristössä tarvitaan verkostoja, jossa yritykset voivat oppia toisiltaan. Me uskomme laadun parantamiseen, kestävään kasvuun, jatkuvan muutoksen ja siinä menestymisen maailmaan. Uskomme jatkuvan kehittämisen myötä saatavaan kestävään kilpailukykyyn. Verkostoitumisen, osaamisen ja kokemusten jakamisen voimaan.

Excellence Finlandin vahvuus on Suomen Laatuyhdistys, jonka voima on sen jäsenissä. Yhdessä tekemällä kehitymme entistä paremmaksi ja luomme suomalaisista organisaatioista menestyviä ja kilpailukykyisiä muuttuvassa maailmassa.

Tiimin yhteystiedot

Mikä tahansa pohdituttaakin, älä epäröi kysyä tiimiltämme apua! Löydät täältä myös saapumisohjeet toimistollemme ja laskutustietomme.

Katso yhteystiedot

Organisaatio

Toimintaamme ohjaa kahdeksanhenkinen hallitus sekä Laatuyhdistyksen neuvottelukunta.

Tutustu organisaatioomme

Yhdistyksen säännöt

Suomen Laatuyhdistys ry:n sääntöihin määrittelevät yhdistyksen tarkoituksen, jäsenyyden ehdot ja toimintaperiaatteet.

Tutustu sääntöihimme

Kumppanit

Asiantuntijaverkostoomme kuuluu lähes 40 asiantuntijaa sekä kansainvälisiä kumppanijärjestöjä, joiden kanssa edistämme laatu- ja kehittämistyötä Suomessa.

Tutustu kumppaneihimme

Verkostot

Excellence Finlandin verkostot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden jakaa asiantuntemusta, samalla kun ne tarjoavat alustan verkostoitumiselle ja yhteistyölle.

Tutustu verkostoihin

Historia

Juuremme ovat syvällä laadun kehittämisessä, jonka parissa olemme työskennelleet Suomen Laatuyhdistyksen perustamisvuodesta 1966.

Tutustu historiaamme

Tilaa uutiskirjeemme

Yhteisömme ja verkostomme kuulumiset sekä ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje