Siirry sisältöön

Verkostot

Excellence Finlandin verkostot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden jakaa asiantuntemusta, samalla kun ne tarjoavat alustan verkostoitumiselle ja yhteistyölle. Mukana toiminnassa on joukko kokeneita laadun ja toiminnan kehittämisen huippuammattilaisia eri toimialoilta.

Tule mukaan teemoitettuihin verkostoihin!

Verkostomme ovat loistava tilaisuus jakaa kokemuksia, oppia uutta ja verkostoitua eri toimialojen ammattilaisten kanssa. Keväällä 2024 käynnistyi kaksi uutta verkostoa.

  1. Turvallisuusverkosto on suunnattu monipuolisista turvallisuuskysymyksistä ja sen ympärille liittyvistä ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille. 
  2. Johtamisen verkosto (EFQM) on omistettu strategian, toiminnan kehittämisen ja jatkuvan parantamisen kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Syksyllä 2024 käynnistyvät vastuullisuusverkosto sekä tiedolla johtamisen verkosto.  Kaikki Excellence Finlandin yhteisöjäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan verkostoihin. 

Mitä verkostoissa tapahtuu?

Verkostot on tarkoitettu eri toimialojen ammattilaisten kohtaamisille, verkostoitumiselle, uusien näkökulmien kasvattamiselle ja ajatusten ristiinpölyttämiselle. Kaikissa verkostoissa järjestämme  vuoden aikana 2-3 live-tilaisuutta sekä etätilaisuuksia ja tietoiskuja. Lisäksi tuotamme asiantuntijasisältöä yhdessä yhteisöjäsentemme kanssa verkostolle merkityksellisistä teemoista.

Verkostoja fasilitoi ja koordinoi Excellence Finland. Verkostojen livetilasuuksissa myös yhteisöjäsenet voivat toimia puheenjohtajina ja tarjota omia tilojaan verkostojen kokoontumisiin. Kaikkien Verkostojen perustoimintalogiikka on samankaltainen, mutta verkostokohtaisesti sisältöjen määrässä ja muodossa voi olla eroavaisuuksia.

Kuinka mukaan verkostoihin?

Saat kutsut kaikkiin verkostojen tilaisuuksiin sekä asiantuntijasisältöä verkostojen teemoista ilmoittautumalla mukaan valitsemiesi verkostojen postituslistoille alla olevalla lomakkeella. Voit myös vapaasti ilmoittautua mukaan verkostojen tapahtumiin ja lisäämme sinut tällöin automaattisesti mukaan myös postituslistallemme.

Ilmoittaudu verkostoihin

Huomaathan, että verkostojen tilaisuuksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Voit hyvin olla mukana verkoston toiminnassa, vaikket pääsisi mukaan kaikkiin tilaisuuksiin. Kaikki Excellence Finlandin tilaisuudet löydät tapahtumasivuiltamme.

Turvallisuusverkosto

Turvallisuusverkostomme käsittelee ajankohtaisia aiheita kuten kriisinkestävyyttä, yritysten kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin ja kyberturvallisuutta, tuoden samalla yhteen turvallisuusalan uudistajat eri toimialoilta. Liity joukkoomme ja ole osa vakaan tulevaisuuden muovaamista!

Lisätiedot

Johtamisen verkosto

Johtamisen verkostomme on räätälöity teille, jotka palatte halusta kehittää liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ja omistaudutte sen jatkuvalle parantamiselle. Verkostomme ytimessä on EFQM-malli, tarjoten luotettavan viitekehyksen, joka mahdollistaa laadukkaan johtamisen teemojen ja sisällön syvällisen käsittelyn. Liity joukkoon!

Lisätiedot

Tulossa syksyllä 2024!

Tiedolla johtamisen verkosto

Tiedolla johtamisen verkostomme keskittyy parhaiden käytäntöjen jakamiseen datan hyödyntämisestä päätöksenteossa ja opastaa organisaatioita soveltamaan tietoa strategisesti. Liity joukkoomme edistämään tietopohjaista johtamista.

Lisätiedot

Vastuullisuusverkosto

Vastuullisuusverkosto keskittyy vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen ja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Verkostossamme perehdymme kestävän kehityksen johtamiseen, ajankohtaiseen lainsäädäntöön ja vastuullisuusraportointiin, tunnustaen, että vastuullisuus on kestävän liiketoiminnan elinehto. Tule mukaan!

Lisätiedot

Liity Suomen Laatuyhdistyksen jäseneksi

Suomen Laatuyhdistyksen jäsenenä osallistut maksutta verkostotoimintaan. Liity jäseneksi jo tänään!

Liity jäseneksi

Artikkelit aiheesta

Katso kaikki artikkelit »

Ota yhteyttä

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen