Siirry sisältöön

Benchmarking-klubien seminaari tulee taas

  • Kilpailukyky
  • Julkaistu:

WIN WIN – PARHAAT KÄYTÄNNÖT -SEMINAARI
Benchmarking-klubien seminaari tulee taas 

Laatukeskuksen benchmarking-toiminnalla on pitkät juuret. BM-klubit ympäri Suomea ovat perinteisesti vuoden aikana kerääntyneet yhteen etsimään parhaita käytäntöjä tutustumalla eri yritysten toimintaan. Näistä käytännöistä on työstetty vuoden aikana klubityö, joka on esitelty kesän alussa muille benchmarking-jaoksen jäsenille seminaarissa. Parhaat työt ovat vieneet mukaansa voiton ja mahdollisuuden järjestää seuraavan seminaarin.

Viime vuonna voiton vei BM-klubi Helsinki 5. Työn teeman mukaisesti jatkamme vuonna 2020 benchmarking-seminaarin uudistamista. Äänieristettyjä työtiloja valmistava Framery Oy Tampereella tarjoaa meille tilat sekä inspiraation parhaiden käytäntöjen saamiseksi ja tuomiseksi johtamisen sekä yrityskulttuurin muutokseen. Framery on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä ja sen onnellisuuden yrityskulttuuri tekeekin siitä täydellisen ympäristön uusien ideoiden jakamiselle ja saamiselle.

Seminaarin alustaa keynote-puhuja Framerylta ja luvassa myös benchmarking-toiminnan ja tämän vuoden klubitöiden esittelyä. Lounaan jälkeen tarjolla tuotantokierros, jonka aikana kuulemme enemmän Frameryn tarinasta. Seminaari huipentuu iltapäivän työpajoihin, joissa työstämme ryhmissä erilaisia johtamisen ja yrityskulttuurin muutoksen ongelmia tuoden työhön omat parhaat käytäntömme. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset alla olevasta linkistä.

Anna ja saa! Tämä seminaari ei jätä ketään kylmäksi! Tuo panoksesi työpajaan ja ota viemisiä kotiin ja työpaikalle. Seminaariin voit osallistua, vaikka et olisikaan ollut mukana Laatukeskuksen Benchmarking-toiminnassa, otamme uusia jäseniä mielellämme myös mukaan klubeihin ympäri Suomen.

Parasta mustaa makkaraa ja parhaita käytäntöjä – Tavataan Tampereella.

Benchmarking-klubi Helsinki 5 

Laatukeskuksen benchmarking-klubit järjestävät Win-Win – parhaat käytännöt -seminaarin Framery Oy:llä Tampereella 3.6.2020.