Siirry sisältöön

Huilitauko: toimistomme on suljettu 15.7.-4.8.

  • Uutiset
  • Julkaistu:

Hyppäsitkö jo riippumattoon? Niin mekin! Olemme jälleen apunanne 5.8.

Kevään kymmenien koulutusten ja 20 maksuttoman tapahtuman jälkeen otamme pienen hetken akkujen lataamiseen. Tiimimme valmistautuu tulevaan entistäkin vilkkaampaan syksyyn huilaamalla 15.7.-4.8. välisen ajan. Toimistomme on tänä aikana suljettu. Kiireellisten asioiden kanssa autamme kuitenkin tottakai. Toimitusjohtajamme Juhan saat kiinni myös kesän hellepäivinä.

Käy tutustumassa tulevan syksyn tapahtumakalenteriimme, ja poimi itsellesi mieluisat tilaisuudet. Jos jokin tapahtuma kiinnostaa erityisen paljon, mutta organisaatiosi ei vielä ole jäsenemme, ole rohkeasti meihin yhteydessä – katsotaan mitä voimme asialle tehdä. 😉

Nappaa alta kuunteluun parvekkeelle tai laiturinnokkaan 3 keväällä järjestämäämme webinaaria. Muun muassa näiden teemojen parissa jatkamme taas syksyllä niin tapahtumien kuin koulutustenkin osalta.

1) Ihmislähtöinen lean-johtaminen tuo työkalut oppivan organisaation rakentamiseen.

Pystyäkseen uudistumaan ja pysymään kilpailukykyisenä on organisaatioiden tehtävä oppimisesta osa ihmisten päivittäistä työtä. Ihmislähtöisessä lean-johtamisessa työntekijöiden hyvinvointi ja jatkuva oppiminen tuodaan organisaation toiminnan keskiöön lean-metodologiaa hyödyntäen.  Kuuntele lean-valmentajamme Jalmari Eklundin ajatuksia siitä, kuinka oppimista kannatta johtaa. Syväsukellus ihmislähtöiseen leaniin on tarjolla koulutuskalenterissamme syys- ja marraskuussa.

2) Kestävyysraportointi on kaikkien huulilla.

Vastuullisuus on organisaatioille pakko, mutta myös mahdollisuus. Mitä kestävyysraportoinnista kannatta ymmärtää ja miten siinä pääsee liikkeelle? Vastuullisuusasiantuntijamme Riikka Rantakari avaa kestävyysraportointia tässä tiiviissä 45 minuutin webinaarissa. Riikan johdolla pääset ottamaan vastuullisuutta haltuun edullisessa kahden aamupäivän koulutuksessamme lokakuussa.

3) Kiertotalouden uusi standardiperhe on täällä.

Asiantuntijamme Timo Kuntsi tarjoilee törmäkän kattauksen ennakkotietoa uusista kiertotalousstandardeista. Vieraanamme ovat myös kiertotalouden osaamismerkistö -hanketta luotsaavat Merja Sjöblom ja Nani Pajunen. Kiertotalouden standardiperheestä tarjolla on myös loppuvuodesta tiivis koulutus – seuraa koulutuskalenteriamme, ja ilmoittaudu mukaan.

 

Kirjoittaja

Katja Eskola

viestintä- ja markkinointijohtaja | Director of Communications and Marketing

+358 45 263 1613

Katja on Excellence Finlandin johtoryhmän jäsen. Katja johtaa Excellence Finlandin viestintää ja markkinointia sekä vastaa kurssiliiketoiminnasta.