Siirry sisältöön

Innotiimi ja Laatukeskus syventävät yhteistyötään

  • Tiedotteet
  • Julkaistu:

Innotiimi-ICG ja Laatukeskus ovat tehneet pitkään yhteistyötä suomalaisten organisaatioiden laadun kehittäjinä. Yhteistyö syvenee 1.4.2021 solmitulla yhteistyöpuitesopimuksella. 

Yhteistyö parantaa entisestään Laatukeskuksen kykyä tukea jäsenorganisaatioidensa ja suomalaisen yhteiskunnan kehitystä kohti kestävää laatuajattelua.  Sopimuksen myötä Innotiimin konsulttien osaaminen ja koulutukset ovat Laatukeskuksen asiakkaiden käytössä.

Laatu on edelleen muodissa ilmastonmuutoksesta ja koronakriisistä huolimatta 

Laatu ja sen kehittäminen tarkoittaa jatkossa entistä enemmän myös innovaatioiden laatua, johtamisen laatua, toimintaprosessien laatua sekä kestävän kehityksen ja turvallisuusajattelun laatua.

”Havaintojemme mukaan koronakriisin seurannaisvaikutusten ja toimivien kiertotalousmallien synnyttämiseksi organisaatioissa on patoutunutta kehittämisen tarvetta. Yhteisenä visiona Laatukeskuksella ja Innotiimillä on laatu 2.0-ajattelu, jonka avulla käynnissä olevaan arvoketjujen ja toimintalogiikan murrokseen pystytään vastamaan”, toteaa Laatukeskuksen toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio.

”Laadun kehittäminen on kokonaisvaltaista organisaation kehittämistä kohti parempaa kilpailukykyä, tuottavuutta ja asiakaskokemusta ketterillä menetelmillä, innovatiivisilla ratkaisuilla ja innostavan uudistumisen keinoin”, muistuttaa Innotiimin johtava partneri Markku Räisänen.

Lisätietoja antavat:

Innotiimin johtava partneri Markku Räisänen, p. 044 503 6974, markku.raisanen@innotiimi.com
Laatukeskuksen ja Laatuyhdistyksen toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio, p. 040 752 3312, juha.yla-autio@laatukeskus.fi

***
Innotiimi-ICG:ssä on 140 asiantuntijan syväosaamista organisaatioiden tuloksellisesta uudistamisesta innovatiivisuuden, prosessijohtamisen, johtamisen ja tiimien kehittämisen sekä turvallisuusajattelun kehittämisen osa-alueilta.

Laatukeskus Excellence Finland Oy
Menestyvän Suomen kilpailukyky rakennetaan kestävälle pohjalle. Tämä vaatii suomalaisten organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvaa kehittämistä. Laatukeskus tuo tähän työhön käytännöllisiä työkaluja ja osaamisen kehittämistä.

Suomen Laatuyhdistys ry
Laatukeskus Excellence Finland Oy on Suomen Laatuyhdistys ry:n liiketoimintayhtiö. Suomen Laatuyhdistys ry on vuonna 1966 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Kansallinen tavoitteemme on menestyvä Suomi, jossa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita.