Siirry sisältöön

Kiertotalouden johtamisen tason voi nyt arvioida – ensimmäisenä maailmassa

  • Tiedotteet, Vastuullisuus
  • Julkaistu:

Yritykset voivat nyt arvioida kiertotalouden johtamisen tasoaan. Uudesta ainutlaatuisesta arviointityökalusta kertoi ensimmäisessä Laatuyhdistyksen ajankohtaistilaisuudessa Excellence Livessä Laatukeskuksen vanhempi asiantuntija Petri Lehtipuu.

Laatukeskus on vuonna 2021 ainoa organisaatio, joka voi tehdä EFQM Kiertotalouden CE-linssin mukaisen arvioinnin. Tarjoamme kahta erilaista arviointimallia:

Ketterä analyysi yritysjohdolle

Miten johdonmukaisia ja tehokkaita olemme kiertotalousliiketoiminnassa? Ohjattu työskentely sopii esimerkiksi johtoryhmälle. Se nostaa esiin näkemysten erot ja yhtenäisyydet. Katso lisätietoa työkalusta verkkokaupasta.

Kokonaisvaltainen kiertotalousyrityksen suorituskykyanalyysi

Millaiset syy-seuraussuhteet vallitsevat suunnan, toimintamme ja tulostemme välillä ja mitä meidän on erityisesti kehitettävä? Kokonaisvaltainen kiertotalousanalyysi on yhteensopiva kansainvälisen johtamis-ja kehittämismalli EFQM:n kanssa. Liiketoiminnan analyysi on kattava itsearviointi tai ulkoinen arviointi.  Se perustuu yksityiskohtaiseen, pisteytettyyn analyysiin koko liiketoiminnasta kiertotalouden näkökulmasta. Ulkoiset arvioinnit käynnistyvät elokuussa 2021.

Tämän vuoden Laatupäivässä 11.11.2021 palkitaan kiertotaloustunnuksilla parhaimmat organisaatiot, jotka on ensimmäistä kertaa arvioitu suorituskykyanalyysilla.

Molemmat analyysit ovat saatavilla Laatukeskukselta. Sovi aika keskusteluun, miten voimme auttaa juuri teidän organisaatiotanne!

Lisätietoa:

Vanhempi asiantuntija Petri Lehtipuu
050 338 69891
petri.lehtipuu@laatukeskus.fi

Myyntipäällikkö Erik Forss
044 019 8979
erik.forss@laatukeskus.fi