Siirry sisältöön

Laadukasta seuraa tarjolla

  • Vieraskynä
  • Julkaistu:

Kiinnostaisiko uusi kohtauspaikka rohkeille? Kaipaatko huumorintajuisia, koulutettuja ja laatutietoisia kumppaneita? Kiinnostuitko? Kyse on Laatukeskuksen valtakunnallisesta benchmarking-toiminnasta, jota pyörittävät paikalliset BM-klubit eri puolella Suomea. Yksi niistä on Helsingissä kokoontuva tiivis, tällä hetkellä kuuden hengen porukka nimeltään Helsinki BM-klubi 5. Haluaisitko liittyä mukaan jäseneksemme?

Ei mitään pönötystä tai patsastelua!

Muuttuvassa maailmassa yritysten ja yhteisöiden on oltava ajan hermoilla pysyäkseen elossa. Benchmarking-toimintamme teemat vaihtelevat ja tänä vuonna tutustuimme kulttuurimuutoksen toteuttamiseen ja vierailimme Helsingin kaupunginteatterilla, Ellunkanoilla, Milttonilla, Nesteellä ja Marttaliitossa.

Klubimme kokoontuu noin kymmenen kertaa vuodessa. Välillä suunnittelemme toimintaamme jossain kivassa paikassa, vaikka viinilasin äärellä. Pääpaino on kuitenkin mielenkiintoisissa henkilöissä sekä yrityksissä, joihin käymme tutustumassa aina jonkin teeman puitteissa.

Ryhmämme koostuu kuudesta diplomi-insinööristä, joilla kaikilla on juuret vahvasti teknologiateollisuudessa. Nyt etsimmekin laadukasta uutta seuraa mukaan klubiimme. Ryhmäämme kaivataan kaikentaustaisia henkilöitä, jotka tykkäävät ryhmätyöskentelystä ja nauttivat ideoinnista sekä kehittämisestä.

Itse voimme aidosti suositella Laatukeskuksen benchmarking-toimintaa. Tule sinäkin mukaan uudistamaan, ja tutustumaan vanhoihin perinteisiin meidän kanssamme!

Kiinnostuitko?
Mikäli iloinen ja inspiroiva toiminta kiinnostaa, ja haluat liittyä jäseneksi, niin ota suoraan yhteyttä.
kai.maenpaa@leanthinking.fi tai soita 040-7412485. Tapaamisiin!

Hyvää syksyä kaikille toivoo,
BM-klubi Helsinki 5
Eeva Ruokonen, Kai Mäenpää, Sonja Kynnös, Jukka-Pekka Pelttari, Leena Vedenpää, Markku Koivisto