Siirry sisältöön

Laatukeskuksen toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Ylä-Autio

  • Tiedotteet
  • Julkaistu:

Laatukeskus on nimittänyt OTK, EMBA Juha Ylä-Aution toimitusjohtajaksi 2.3.2020 alkaen. Ylä-Autio on toiminut viimeksi Encore Ympäristöpalvelut Oy:n kierrätysliiketoiminnan johtajana.

Laatukeskus Excellence Finland Oy on Suomen Laatuyhdistys ry:n liiketoimintayhtiö, joka keskittyy organisaatioiden ja osaamisen kehittämiseen. Vuonna 1966 perustetun Suomen Laatuyhdistyksen tavoitteena on kehittää suomalaisten organisaatioiden kilpailukykyä. Uutena toiminta-alueena on kiertotalous. Laatukeskus on aloittanut yhteistyön Sitran kanssa edistääkseen kiertotalouden merkitystä yhteiskunnassamme.

– Juha Ylä-Autio on toiminut useissa organisaatioissa, joiden tehtäviin liittyy uudistamista, kehittämistä sekä yhteiskunnallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Maailman muuttuessa ja Laatukeskuksen palveluiden kasvaessa uskomme, että Juha on oikea henkilö luotsaamaan seuraavaa vaihettamme, Laatukeskuksen hallituksen puheenjohtaja Risto Nieminen toteaa.

– Otan tehtävän vastaan erittäin innostuneena. Laatukeskuksen asiantuntijoiden osaaminen sen vahvuusalueilla on vakuuttavaa paitsi Suomessa, myös kansainvälisesti. Uutta kehittämällä tarjoamme ainutlaatuista lisäarvoa organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä tartumme itsekin kasvumahdollisuuksiin, Juha Ylä-Autio sanoo.

Vuodesta 2012 toimitusjohtajan tehtäviä hoitanut Tani Järvinen siirtyy vanhemmaksi neuvonantajaksi.
– Kiitämme lämpimästi Tania pitkästä vetovastuusta Laatukeskuksen kehittämisessä, sanoo Risto Nieminen.

Lisätietoja:
Risto Nieminen, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Laatuyhdistys ry, 0400 501917, nieminen_risto@hotmail.com
Juha Ylä-Autio, toimitusjohtaja, Laatukeskus, 040 752 3312, juha.yla-autio@laatukeskus.fi
Susanna Ketola, viestintä, Laatukeskus, 0400 454 796, susanna.ketola@laatukeskus.fi