Siirry sisältöön

Laatukeskus on nyt Excellence Finland

  • Uutiset
  • Julkaistu:

On tullut aika tehdä isoja muutoksia brändimme ja nimemme osalta. Tästä lähtien kutsumme itseämme nimellä Excellence Finland. Laatukeskuksen nimessä Excellence Finland on ollut jo ennestään mukana – nyt tiputamme Laatukeskus-nimen pois ja jatkamme näiltäkin osin muutosmatkaamme.

Excellence Finland on verkosto, jossa kunnianhimoiset organisaatiot ja niiden ammattilaiset voivat kehittyä ja oppia toisiltaan. Me haluamme tarjota organisaatioille pysyvää parantamista, ei vain pikavoittoja. Tahdomme olla kannustava ja kirittävä kumppani yrityksille ja julkisille organisaatioille ja auttaa niitä nostamaan rimaansa myös kansainväliselle tasolle. Menestyminen vaatii usein kovaa työtä, mutta se on myös hauskaa – ja yhdessä vielä hauskempaa!

Logo, ilme ja sähköpostit muuttuivat

Meillä on nyt uusi logo, brändinimi ja ilme. Verkkosivujemme osoite muuttui muotoon excellencefinland.fi ja vähitellen kaikki materiaalimme päivittyvät uuden nimen ja ulkoasun mukaiseksi. Uusi sähköpostisoitteemme etunimi.sukunimi@excellencefinland.fi on käytössä 7.6. alkaen. Jos sen jälkeen kuitenkin lähetät sähköpostia vanhalla osoitteella tai navigoit vanhalla laatukeskus.fi-osoitteella, ei hätää – kaikki kääntyvät uuteen osoitteeseen.

Laskutusosoitteissa pysyvät edelleen viralliset rekisteröityidyt nimet Suomen Laatuyhdistys ry ja Laatukeskus Excellence Finland Oy.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistä muutosmatkaamme jäsentemme ja asiakkaidemme kanssa.

Excellence Finland – Tervetuloa mukaan verkostoon, jossa voit oppia parhailta!