Siirry sisältöön

Suomen Laatuyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Ilkka Hämälä

  • Uutiset
  • Julkaistu:

Metsä Groupin pääjohtaja, vuorineuvos Ilkka Hämälä on valittu jatkamaan Suomen Laatuyhdistys ry:n puheenjohtajana.

Vuorineuvos Ilkka Hämälä on toiminut Suomen Laatuyhdistys ry:n ja sen omistaman Laatukeskus Excellence Finland Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2020. Uudeksi hallituksen jäseneksi ja varapuheenjohtajaksi valittiin Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Hanna Kivelä.

Yhdistyksen ja osakeyhtiön tavoitteena on kehittää suomalaisten organisaatioiden toimintaa ja kilpailukykyä:

”Laadun ja organisaatioiden toiminnan jatkuva kehittäminen on kilpailukyvyn parantamisen kannalta aivan olennaista. Laadun ja toiminnan kehittäminen kuuluu organisaatioissa koko henkilöstölle ja kaikille toiminnoille. Pitkäjänteinen kehitystyö tuo mitattavia tuloksia niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla”, toteaa puheenjohtaja Hämälä.

Uusiksi jäseniksi Laatuyhdistyksen hallitukseen kutsuttiin Accenturen Managing Director Tuomo Kuokkanen ja Puolustusvoimien prikaatikenraali Timo Saarinen. Hallituksen jäseninä jatkavat edelleen toimitusjohtaja, rehtori Jouni Koski, Laurea ammattikorkeakoulu; kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Espoon kaupunki; toimitusjohtaja Jouko Pölönen Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja toimitusjohtaja Nina Westerberg, Picadeli Finland Oy.

Hallituksen jäsenet vahvistettiin Suomen Laatuyhdistyksen vuosikokouksessa huhtikuussa ja hallitus nimitti puheenjohtajansa toukokuun lopulla.

Lisätietoa:

toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio
040 752 3312
juha.yla-autio@excellencefinland.fi