Siirry sisältöön

Päättävä yhteisöjäsenyys, henkilöstö yli 5000 tai lv. yli 841 milj

Normaalihinta
13 400,00 € + ALV 24 %

Päättävä yhteisöjäsenyys on tarkoitettu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioille. Jäsenyys on koko konsernin laajuinen ja jäsenedut kuuluvat koko henkilöstölle.

Päättävä jäsenyys tarjoaa laajimmat edut ja hyödyt yhteisössämme. Jäsenyys kestää kalenterivuoden ja uusiutuu automaattisesti, mikä mahdollistaa kehityspolun sujuvan jatkumisen ilman keskeytyksiä.

Tarjoamme monipuoliset jäsenedut, jotka on räätälöity tukemaan koko organisaationne toiminnan ja kilpailukyvyn kehittämistä ja ne ovat koko henkilöstönne hyödynnettävissä. Saatte pääsyn muun muassa:

  • Koulutukset ja työkalut: Hyödyntäkää jäsenetujemme tarjoamia koulutuksia ja työkaluja, jotka tukevat liiketoimintanne jatkuvaa kehitystä.
  • Verkostot ja benchmarking-ryhmät: Osallistukaa teemoitettuihin verkostoihin ja benchmarking-ryhmiin, jotka mahdollistavat yhteistyön ja kokemusten vaihdon muiden jäsenorganisaatioiden kanssa, edistäen yhteisiä haasteiden ratkaisuja ja uusien näkemysten löytämistä.
  • Edullisemmat koulutukset: Nauttikaa 25 % alennuksesta avoimista koulutuksistamme ja pääsystä asiantuntijoidemme ohjaamiin kehittämisprojekteihin, jotka tukevat organisaationne jatkuvaa oppimista ja osaamisen kasvua.
  • Webinaarit ja seminaarit: Hyödyntäkää yli 30 vuosittain järjestettävää maksutonta webinaaria ja seminaaria, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa ja mahdollisuuden syventää osaamistanne.
  • Materiaalipankki: Käyttäkää hyväksenne laaja webinaaritallenteiden kokoelma, joka tarjoaa pääsyn ajankohtaiseen tietoon ja asiantuntijuuteen johtamisen, laadun ja toiminnan kehittämisen alueilla.
  • Erikoistapahtumat ja kilpailut: Osallistukaa maksutta Laatupäivään ja Laatuinnovaatiokilpailuun.

Lisäksi ylimmän johdon tilaisuudet ja neuvottelukunnan jäsenyys tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia vaikuttaa ja verkostoitua yhteiskunnallisesti merkittävien teemojen äärellä.

Tutustukaa kaikkiin jäsenetuihin ja tulkaa osaksi aktiivista ja tulevaisuuteen suuntautuvaa yhteisöämme!

Ota yhteyttä

Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja | Chief Executive Officer

+358 40 752 3312