Siirry sisältöön

Kevät keikkuen kiireellä tulevi

  • Kilpailukyky
  • Julkaistu:

Kevät on edennyt jo pitkälle. Varmasti kaikki tunnistamme kiireen, joka meitä aina keväisin juhannukseen asti vie eteenpäin. Kaikki pitää saada aikaiseksi ja tehtyä ennen juhannusta.

Suurin syy erilaisten kehittämisprojektien lykkääntymiseen on nimenomaan aika, jota ei ole. Osittain syynä on se, että kiidämme virtuaalisissa kokouksissa päivästä toiseen. Olisiko toinen syy myös prosesseissa? Pitäisikö organisaatioiden ja työntekijöiden joskus pysähtyä ja arvioida, mistä kiire johtuu. Ovatko kaikki resurssit oikeassa paikassa, miten palveluprosessi kulkee eteenpäin, miten asiakaskokemus on varmistettu? Tähän tulemme paneutumaan myös toukokuun lopussa pidettävässä webinaarissamme prosesseista ja leanista kouluttajamme Jari Kukkosen kanssa.

Vuosi sitten keväällä 2022 aloitimme Excellence Finlandissa uudenlaisen benchmarking-toiminnan. Tässä konseptissa yhteisöt valitsivat itse teemansa, joita käsiteltiin yhdessä vuosineljänneksittäin. Järjestämisvastuussa oleva yhteisö esitteli haasteensa ja muut osallistujat osallistuivat kehittämiseen. Erittäin merkittävää ja aikaansaavaa toimintaa. Tänä vuonna benchmarking-toiminta laajenee koskemaan digitalisoituvaa laatua ja vastuullisuutta. Jos haluatte osallistua, ottakaa minuun yhteyttä.

Meidän voimavaramme on yhteisömme verkottuminen. Tulemme tähän jatkossa panostamaan ja tarjoamaan kaikille mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kehittää toimintaansa yhdessä muiden laatuammattilaisten kanssa.

Kirjoittaja

Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja | Chief Executive Officer

+358 40 752 3312

Juha luotsaa toimintaamme ja on kontaktimme jäseniin, asiakkaisiimme ja kansainvälisiin kumppaneihin.